Хай дружба разом вчителів єднає

2012-10-30

/Files/images/01 Ніжин.JPG

30 жовтня 2012 р. педколектив середньої загальноосвітньої школи №158 на чолі з директором школи Гондюл Іриною Леонідівною провів виїзну педраду на базі Ніжинської гімназії №3.

Гімназія №3 є своєрідним знаком якості в освіті м. Ніжина. Про це свідчать численні здобутки гімназистів та вчителів, про які ми дізналися від директора гімназії Пушкіної В.В. В навчальному закладі працюють вчителі, які хочуть працювати і вміють працювати. Гімназійні педагоги насамперед виховують і навчають патріотів України.

Для вчителів СЗШ №158 провели екскурсію по школі, яка не залишила байдужими кожного вчителя київської школи. В гімназії створено музей історії гімназії, в якому члени Ради музею – гімназисти – провели для гостей екскурсію.

Саме через систему шкільного самоврядування у гімназії №3 м. Ніжина виховують справжніх лідерів, молодих управлінців, які, здобуваючи досвід, виходять зі стін своєї Альма-матер уже готовими до бурхливого життя. Гімназія веде експериментальну роботу саме в цьому напрямку.

Дуже вразив вчителів СЗШ №158 кабінет трудового навчання, який оформлений виробами вчительки та учнів.

Як зазначив директор гімназії, Пушкіна Вікторія Володимирівна, лише спільними зусиллями викладачів і батьків гімназія досягла такого високого рівня. Усі заходи спрямовані лише на одне - виховання гідного майбутнього покоління українців, - відкритих світові, озброєних знаннями і сильними духовними якостями. Збереження та відродження інтелектуального потенціалу країни - ось головна мета Ніжинської гімназії №3.

Між середньою загальноосвітньою школою №158 м. Києва та гімназією №3 м. Ніжина було підписано угоду про співпрацю. Хай дружба разом вчителів єднає!

Педколектив СЗШ №158 також відвідав Ніжинський державний університет (музей М.Гоголя, картинну галерею), пам‘ятки м. Ніжина.

Кiлькiсть переглядiв: 96