• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • ЛЮДИ НАРОДЖУЮТЬСЯ, ЩОБ ЖИТИ, А ОРГАНІЗАЦІЇ СТВОРЮЮТЬСЯ ДЛЯ ТОГО, ЩОБ СПІВПРАЦЮВАТИ

ЛЮДИ НАРОДЖУЮТЬСЯ, ЩОБ ЖИТИ, А ОРГАНІЗАЦІЇ СТВОРЮЮТЬСЯ ДЛЯ ТОГО, ЩОБ СПІВПРАЦЮВАТИ

2012-09-19

/Files/images/05.JPG

Саме ці слова стали епіграфом зустрічі батьків з керівниками, працівниками служб та підрозділів Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації, яка відбулася 19 вересня 2012 р. в середній загальноосвітній школі №158.

/Files/images/01 батьківські збори.JPG

На зустрічі були присутні адміністрація школи на чолі з директором Гондюл Іриною Леонідівною та 92 членів батьківської громадськості.

Нашій школі в жовтні 2013 року виповнюється 50 років. І всі ці роки школа намагається ефективно співпрацювати з організаціями різного рівня, напрямку та підпорядкованості. Тому що сучасний освітній простір неможливий без спільної діяльності школи та інших організацій.

У школі склалася система взаємодії і співпраці з громадськістю району, міста, позашкільними закладами, установами та організаціями. Громадське управління реалізується через взаємодію педагогічного колективу, учнівського самоврядування, ради школи, батьківського комітету.

/Files/images/03 батьк зб.JPG

Найбільш активна взаємодія школи налагоджено з установами додаткової освіти та вищими навчальними закладами. Так, з метою виховної взаємодії та організації змістовного дозвілля учнів школи за місцем проживання, школою ведеться співпраця з такими організаціями, як ЦДЮТ та СЮТ. На базі навчального закладу працює гурток «Дизайн-студія», керівником якого є працівник ЦДЮТ – Світлана Вікторівна Єрмак, роботою якої адміністрація та гуртківці дуже задоволені.

Щодо міжнародного співробітництва, то школа підтримує тісні зв‘язки зі «Школою здоров‘я» №987 м. Москви. Щодо співпраці з некомерційними організаціями, то в цьому напрямку можна говорити про Раду ветеранів мікрорайону «Воскресенка».

Дуже допомагають в роботі з дітьми «групи ризику», кризовими сім‘ями, сім‘ями, в яких виховуються діти-сироти, багатодітними сім‘ями такі служби Дніпровського району як Служба у справах дітей, Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Відділ кримінальної міліції в справах дітей Дніпровського РУ ГУ МВС України в місті Києві.

Також надається велика допомога школі Відділом ДАІ, а саме Сухомлин Юлією Володимирівною.

Тому адміністрація школи та педколектив з великим задоволенням підтримало ініціативу управління освіти Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації щодо проведення загальношкільних батьківських зборів за участю керівників, працівників служб та підрозділів Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації.

Батьки мали змогу прослухати виступи та поставити питання працівникам:

- Центру соціальних служб для сім‘ї - Схабовській Світлані Олександрівні;

- ЦДЮТ - Овчарук Наталії Олексіївні;

- СЮТ – Білошицькій Анні Сергіїівні;

- ДЮСШ №3 – директору Крушинському Федору Івановичу;

- Управління охорони здоров‘я – Третьяковій Енні Василівні.

Ми сподіваємося на подальшу співпрацю з службами та підрозділами Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації. Впевнені, що не тільки школа повинна бути ініціатором і координатором соціального партнерства, а й інші організації також.

Ми разом у змозі вирішити більше проблем, ніж поодинці.

Кiлькiсть переглядiв: 71