• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Юридична професія – мій вибір, мій успіх

Юридична професія – мій вибір, мій успіх

2014-02-27

/Files/images/01 Профі.jpg

21 лютого 2014 року пройшла зустріч старшого викладача кафедри теорії та історії держави і права Юридичного інституту Ірини Тимкович з майбутніми випускниками середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №158 м. Києва.

У ході заходу, лейтмотивом якого стало гасло «Знати право, служити праву, захищати право», спільно обговорювались актуальні питання сутності та значення права, що відіграє важливу роль в суспільному житті для особи, держави і суспільства. Учасники зустрічі усвідомили, що соціальне призначення права полягає в регулюванні поведінки людей за допомогою механізму реалізації правових норм.

/Files/images/01 Профі 2.jpg

В світлі майбутнього професійного визначення, старшокласники дізналися про актуальність та перспективність юридичної освіти в Україні. Адже без спеціально підготовлених фахівців у галузі права не може функціонувати правова система нашої держави. Тільки ерудований юрист з відповідними моральними якостями, який володіє ґрунтовними правовими знаннями, орієнтований на захист прав і свобод людини, буде в змозі продуктивно працювати в сучасному світі, вчасно та компетентно реагувати на потреби юридичної практики.

По завершенню зустрічі старшокласники отримали друковані профорієнтаційні матеріали про Юридичний інститут НАУ і були поінформовані про особливості та переваги навчання саме в нашому навчальному закладі.

Кiлькiсть переглядiв: 76