• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Сьогодні – останній день навчання у 2021-2022 навчальному році…

Сьогодні – останній день навчання у 2021-2022 навчальному році…

2022-05-31

/Files/images/001 Дддзвооо.png

Шановні учні, батьки! Дорогі вчителі та всі працівники СЗШ №158 м. Києва!

Ми всі знаходимося зараз в різних куточках світу, але це не заважає нам бути поруч одне з одним душею... І відчувати)

Відчувати біль за війну в Україні і великі втрати; відчувати підтримку близьких та рідних; відчувати радість перемог на фронті; відчувати задоволення від онлайн-навчання, оскільки це єдиний простір, де ми могли зустрічатися; відчувати вдячність Збройним Силам України, людям, які прихистили у важкі часи та всім працівникам, які підтримували життєдіяльність і незламність нашого закладу освіти.

Саме з такими відчуттями ми приходимо на цей Останній дзвоник-2022…

У вас у всіх за спиною зараз стоять люди, події, явища, які у вашому житті сьогодні є важливими. Це – ваша особиста «команда». Бережіть її! Не нехтуйте нею! Саме ця «команда» надає вам енергію, крила і рятує вас)

Моє побажання цьогорічним випускникам - дев’ятикласникам та одинадцятикласникам.

Це – ваша остання шкільна весна… Ви дуже сильні Особистості, оскільки на вашу долю припало закінчувати школу в часи війни! Тому на вас чекає не менш відповідальне майбутнє. У що ви будете вірити, з тим світ вас і буде об’єднувати. По вірі вашій все буде відбуватися у вашому житті. Я особисто вірю в кожного з Вас - у Вашу творчість, мудрість, свідомість, життєстійкість та самостійність! Адже саме ці якості намагалися сформувати всі вчителі нашої школи. Головне – звучіть Собою!!!

Всім учням, батькам та працівникам бажаю дивитися на світ очима вдячності, прийняття та віри! Вдячності за врятоване життя, прийняття воєнної реальності та віри в мир на рідній Україні!!!

До зустрічі у мирному 2022-2023 навчальному році)

З повагою Ірина Гондюл

Кiлькiсть переглядiв: 49