Корисно, смачно і дешево!

2022-01-25

/Files/images/001 Кккрррс.jpg

Салат з капусти та моркви, салат з вареного буряка, овочі квашені в асортименті, запіканка сирна з сметаною, львівський сирник з морквою, сирники запечені з сметаною, какао з молоком, йогурт, чай каркаде, мандарини – на будь-який смак! І це в шкільній їдальні СЗШ №158 м. Києва за 31 грн 90 коп)

Сьогодні серед дітей 1-4 класів педагог-організатор провела опитування про сніданки в школі.

На запитання «Чи смачно готують у їдальні?» із 70 опитаних школярів 78,5% відповіли, що їм подобаються страви, які готують в школі. Іноді – відповіли 15,5 %. Не подобається - 6%.

Під час відповіді на запитання «Що найбільше подобається серед страв з шкільної їдальні?», виявилось, що найбільше діти люблять смакувати пюре, котлетами, сирниками, млинцями, фруктами, макаронними виробами, гречкою.

Про страви, яких не вистачає дітям у шкільному раціоні, за думкою дітей, вони б з радістю ласували сосисками, бургерами та іншими фастфудами.

Звичка їсти корисне формується не в одну мить! Тож чудово, коли дітей привчають у школі слідкувати за правильним харчуванням) Тим паче, що звички – це механізм, який лежить в основі всього життя людини.

Кiлькiсть переглядiв: 27