• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • На фото – посмішка, а в серцях наших скорбота…

На фото – посмішка, а в серцях наших скорбота…

2021-12-17

/Files/images/001 Гггтттма.jpg

Сьогодні, 17 грудня 2021 р., на 54-ому році життя після важкої хвороби відійшла у вічність вчитель біології Гетьман Ольга Вікторівна.

Хтось із великих сказав: «Коли помирає Людина, світ стає біднішим, бо втрачає те, чим вона жила, як сприймала все, що її оточувало, якою багатою і щедрою була її душа, сутність». Боляче, невимовно боляче говорити і писати ці слова про нашу Ольгу Вікторівну…

Ольга Вікторівна багато років пропрацювала в нашому закладі освіти, була і вчителем, і заступником директора, і головою профспілкового комітету. Гетьман О.В. - Вчитель від Бога, до якої постійно хотілось завітати на урок колегам, щоб повчитися, а учням – щоб пізнати нове. Але головне, що Ольга Вікторівна була Людиною великої душі. Вона сіяла не просто знання, Вона сіяла любов, довіру, добро, щирість, підтримку… Те, чого зараз так не вистачає у світі. Такою ми пам’ятатимемо Ольгу Вікторівну)

Весь педагогічний, учнівський та батьківський колектив дуже сумує та співчуває родині…

СВІТЛА ПАМ’ЯТЬ про Гетьман Ольгу Вікторівну завжди буде жити серед рідних, друзів, колег, батьків та учнів школи і залишиться назавжди у наших серцях.

Спочивайте з миром, Ольго Вікторівно… Пам’ятаємо, любимо і сумуємо…

Кiлькiсть переглядiв: 55