Прощавай, школо! Здрастуй, надіє!

2012-05-03

/Files/images/2012163.JPG

Прощавай, школо! Здрастуй, надіє!

3 травня 2012 р. пройшло свято Останнього дзвоника для одинадцятикласників. /Files/images/2012173.JPG

Настала одинадцята шкільна весна для цьогорічних одинадцятикласників. Рівно 10 років весна проводжала їх з класу в клас, а сьогодні прийшла провести у велику дорогу життя. Позаду залишилися роки шкільного життя: веселі, щасливі, наповнені радістю відкриттів і незабутніх зустрічей. Що може бути краще цієї пори? Вона подарувала випускникам вірних друзів, вона окрилила їх мріями і зміцнила вірою в себе. Позаду уроки, конспекти, безсонні ночі. Попереду - пора звершень, пора самостійного, дорослого життя. /Files/images/2012185.JPG

Директор школи, пані Любов Літошко, побажала одинадцятикласникам здійснення їх бажань і планів, успіхів і високих досягнень.
Віримо, в якій би сфері не трудилися випускники нашої школи, вони не підведуть педагогічний колектив, і школа пишатиметься їхніми успіхами. А вони, в свою чергу, зможуть завжди розраховувати на підтримку педагогів.
Любов Григорівна також звернулася і до батьків випускників. Адже вони разом зі своїми вже дорослими дітьми переживають напружену пору. Весь цей час вони віддавали їм свою увагу, турботу, проводжали в школу, жили спільними інтересами, а тепер допомагають визначити подальшу долю, ким стати, як жити і працювати.

/Files/images/1.jpgЗі словами привітання до одинадцятикласників звернулася головний спеціаліст з питань виховної роботи Дніпровського району Янко Ірина Володимирівна.

/Files/images/24.jpgЗа шкільною традицією одинадцятикласників привітала команда КВН "Золота молодь", яка присвятила їм свій гумористичний виступ.

/Files/images/8.jpgВ цей день так багато можна згадати, але говорити хочеться тільки про одне: шкода, що випускники залишають школу. Школа ними пишалася, цінувала їх творчість, любила їх гумор. І, як ніхто, школа вірить в те, що далі, в дорослому житті кожного з них чекає велике-велике щастя!

Кiлькiсть переглядiв: 105