Наша школа відсвяткувала 50-ий ювілей

2013-10-25

/Files/images/NW83Jj5wzt4.jpg

Осінь... За вікном лагідна пора бабиного літа. Останні сонячні дні такі ласкаві, оповиті сріблястим мереживом, мрійним смутком. Радо зустрічає випускників та гостей СЗШ №158 на 50-ий ювілей.

Школа-іменинниця з нетерпінням чекала святкової миті. Нарешті вона настала.

25 жовтня 2013 року святково і гамірно було у шкільному вестибюлі. І це не дивно. Адже привітати рідну альма-матер з ювілеєм зібралися випускники різних років.

З вітальним словом до всіх присутніх звернулася директор школи Гондюл Ірина Леонідівна.

Немало теплих слів і побажань пролунало на адресу школи, її учнівського та педагогічного колективу з уст почесних гостей свята: виконуючого обов‘язки начальника управління освіти Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Іваніни Наталії Василівні, директора ЦДЮТ Дніпровського району Шавло Світлани Михайлівни – випускниці 158 школи, головного редактора журналу «Заступник директора школи» Міжнародного центру фінансово-економічного розвитку пані Мусійченко Вікторії.

Привітання перепліталися з чудовою концертною програмою, в якій головною героїнею була Квітка-семицвітка, яка виконувала бажання всіх присутніх. В концерті брали участь найталановитіші учні та вчителі школи. Тут було все: і чудові співи, і запальні танці, і виступ шкільної команди КВН «Золота молодь», і ретроспективний показ шкільної форми, і гра «Слабка ланка» для директорів школи, завдяки якій було визначено, що капітани 158 школи - сильна ланка, і виступ піонерів з поздоровленням.

Концертні номери змінювали спогади почесних гостей, привітання, враження, веселі жарти, урочисті поздоровлення. Нікого з присутніх не лишили байдужими екскурс у минуле та розповідь про сучасне життя школи.

Особливо приємно було бачити на святі мудрих наставників, людей, які все життя віддали школі, дітям, – ветеранів педагогічної праці, які до сих пір в строю: Паламарчук О.В., Ляшенко А.Д., Мисель Т.П. Спогадами про те, якою була школа 40-50 років тому, поділилися Паламарчук Олена Василівна, яка пропрацювала в школі 49 років, та Літошко Любов Григорівна, яка займала посаду директора з 1979 р. по 2012 р.

Згадали і тих, хто не дожив до цього дня, хто відійшов у вічність, але залишив по собі добру пам’ять, хто все життя своє присвятив найпочеснішій справі – навчанню і вихованню дітей.

І як годиться, присутні вітали ювілярку квітами, подарунками, святковим тортом.

Cлід зауважити, що ювілею школи передувала кропітка робота всього педагогічного складу. Вивчено архіви школи, поновлено залу історії школи, збиралася інформація про випускників та вчителів різних років, за матеріалами пошукової роботи випущено книгу, присвячену 50-річчю середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №158.

«Шкільний корабель» під номером 158 продовжує підкорювати простори знань, і хочеться побажати, щоб на його шляху не було сильних штормів, що чинять перешкоди його руху вперед. Ми сподіваємося, що наша школа зустріне ще не один свій ювілей!

Фотерепортаж з ювілейного концерту дивіться у вкладці Фотогалерея.

Кiлькiсть переглядiв: 101