• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Участь учнів 4-А класу - переможців конкурсу "Найкращий педагог", який проводила газета "Комсомольська правда", у відкритому уроці в рамках виставки "Шоу динозаврів"

Участь учнів 4-А класу - переможців конкурсу "Найкращий педагог", який проводила газета "Комсомольська правда", у відкритому уроці в рамках виставки "Шоу динозаврів"

2013-10-07

/Files/images/01 Шоу динозаврів.jpg

7 жовтня 2013 р. учні 4-А класу СЗШ №158 відвідали відкритий урок в рамках виставки "Шоу динозаврів". Діти поринули в потаємний світ динозаврів, а також подивилися фільм в 3D форматі про життя цих незвичайних тварин. Таким подарунком вони були нагороджені за перемогу (ІІІ місце) в конкурсі "Найкращий педагог", який проводила газета "Комсомольська правда". За правилами конкурсу учні приготували оригінальне привітання своїй першій вчительці Черненко Тетяні Ярославівні та зробили і вислали фото всього класу разом з учителем. Потім відбулося голосування, яке визначило три класи-переможці. Цей конкурс газета «Комсомольська правда» приурочила до Дня Вчителя.

/Files/images/02 Шоу динозаврів.jpg

До школи учні повернулися не з пустими руками, а привезли з собою диплом за перемогу у конкурсі "Найкращий педагог".

/Files/images/09 Шоу динозаврів.jpg/Files/images/08 Шоу динозаврів.jpg/Files/images/07 Шоу динозаврів.jpg/Files/images/06 Шоу динозаврів.jpg/Files/images/05 Шоу динозаврів.jpg/Files/images/04 Шоу динозаврів.jpg/Files/images/03 Шоу динозаврів.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 103