• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Випускне свято дивувало, захоплювало, веселило ...

Випускне свято дивувало, захоплювало, веселило ...

2013-06-01

/Files/images/02 Випуск 2013.JPG

Гамірно й велелюдно було 1 червня 2013 року у школі, адже саме в цей день школа відправляла своїх випускників у доросле самостійне плавання. Свято проходило під назвою «Нова хвиля – 2013».

Випускники приготували заворожуючий та граційний вихід. Хлопці були елегантно вдягнені в святкові костюми, а дівчата у незвичайно чарівних сукнях.

В цьому році школа випустила двох золотих медалістів: Гетьмана Олександра та Кащенко Юлію.

Нічого (ні духота, ні відсутність місць у залі) не відбило бажання у гостей на власні очі побачити виступи випускників – талановитих, щасливих, успішних.

Свої вміння, неординарний талант і розуміння прекрасного демонстрували Гуртовенко Павло, Гетьман Олександр, Носач Микола, Кримовський Іван, Білостоцька Олександра, Жуковська Влада, Міщенко Марина, Овчаренко В‘ячеслав, Артюх Ірина, Бондаренко Юлія та Ланкевич Яна.

Всіх гостей приємно порадували гумористичні номери: «Девушки фабричные», «Мишка» і казка, складен із прізвищ випускників. Всюди майоріли різнокольорові повітряні кульки.

Вшанували гарним виступом випускників і їх батьки, які привітали своїх дітей та вчителів і побажали їм щасливої дороги у доросле життя. А випускники своїм рідним подарували чудову пісню «Помолимся за родителей».

Для випускників лунали слова вітання від адміністрації школи, гостей, батьків. В ході заходу вручено грамоти учням, які стали переможцями районних, міських та Всеукраїнських олімпіад.

Моя школа – часточка життя.

Рік за роком – і без вороття

Теплі спогади лиш в серці будуть жити,

Тут я світ навчилася любити.

Дякуємо тобі, рідна 158 школа!!!

Ці слова лунали зі сцени з вуст випускників.

Щасливої вам дороги, любі наші діти!

Фото та відеорепортаж зі свята випускного вечора-2013 дивіться у вкладках: Фотогалерея та Медіагалерея.

Кiлькiсть переглядiв: 104