• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Педагогічний вояж вчителів школи до Будинку Уряду України

Педагогічний вояж вчителів школи до Будинку Уряду України

2017-03-27

/Files/images/01 2.jpg

27 березня 2017 р. вчителі школи здійснили педагогічний вояж до Будинку Уряду України в рамках засідання педагогічної ради на тему: «Забезпечення мобільності вчителя шляхом формування комунікативних компетенцій».

Пройшовши «коридорами влади», «тропою міністрів», педагоги мали нагоду ознайомитися із внутрішньою організацією роботи Уряду України, побувати в малому і великому залах засідань, прес-центрі, інших приміщеннях урядового органу. Дізнатися про особливості функціонування Кабінету Міністрів України, «примірили» на себе міністерські посади, зробили безліч цікавих фотографій в інтер’єрах Будинку Уряду.

Тригодинна екскурсія закінчилася відвідуванням Музею історії урядів України. Його експозиція розповіла всім присутнім про діяльність урядів, що існували на території сучасної України від 1917 року до наших днів. В одній із зал відтворений вигляд робочого кабінету Голови Ради Міністрів УРСР, де збереглися тогочасні меблі та інші елементи інтер’єру.

Надзвичайно зацікавила експозиція подарунків державі, одержаних в різний час керівниками та членами урядів України – тут зброя, килими, коштовний посуд, раритетні видання, вишукане вино, а часом, якісь зовсім прості речі.

Особливим сюрпризом для всіх стали презенти – буклети на згадку, а також чудове подарункове видання-триптих «Уряди України». Його перша частина описує діяльність урядів Центральної ради, Української держави, Української Народної Республіки доби Директорії, Західноукраїнської Народної Республіки, Криму, Карпатської України, а друга – нагадує про уряди Радянської України, третя – вказує на досягнення урядів незалежної України.

Екскурсійна група педагогів СЗШ №158 м. Києва висловлює подяку завідувачу сектором комунікативних технологій департаменту інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ Татаренку Володимиру Борисовичу за організацію та проведення цікавої екскурсії.

Більше фото дивіться на сторінці школи у Фейсбук за посиланням: https://www.facebook.com/%D0%A1%D0%97%D0%A8-158-%D0%BC-%D0%9A%D0%B8%D1%94%D0%B2%D0%B0-898704296891439/?pnref=lhc

Кiлькiсть переглядiв: 95