Вчителі, що надихають …

2017-01-25

/Files/images/01 Уч 1.jpg

25 січня 2017 р. в НВК №141 «ОРТ» відбулась церемонія нагородження районного етапу конкурсу «Учитель року – 2017».

Цей конкурс для відважних педагогів, що наважились піти на випробування, аби утвердити своє професійне «Я…». Це конкурс для вчителів, які прагнуть постійного творчого зростання, яким необхідне відчуття особистого успіху.

СЗШ №158 м. Києва в цьому році представляли:

1. Широкова Олена Миколаївна, вчитель музичного мистецтва, - І місце.

2. Іванкова Світлана Михайлівна, вчитель початкових класів, - лауреат.

Шлях до успіху в кожного з вчителів свій, неповторний. Хтось вчиться на власних помилках. Комусь допомагають самореалізуватися мудрі наставники. Хтось самовдосконалюється, збагачуючись досвідом, який поширюють колеги у фахових виданнях, методичних посібниках, наукових збірниках. А хтось гармонійно поєднує всі можливі спроби. Жити в гармонії з навколишнім світом прагне кожен. Адже саме гармонія дає людині щастя. Щасливий той педагог, який живе в гармонії з оточенням, для кого праця стала захопленням, радістю і гордістю, що наповнює буття особливим смислом.

Дякуємо педагогам СЗШ №158 м. Києва за сміливість, творчість та професіоналізм))) Побажаємо їм яскравого горіння, творчого піднесення, душевної рівноваги і ніколи не втрачати того дорогоцінного таланту, що наділив Господь: уміння вчитися і вчити інших. Адже ці люди переконали всіх, що не міліє криниця освітянської душі, невичерпними є педагогічні звитяги.

Хто сказав, що усі таємниці розкриті,

І, що розум усе з'ясував і довів?

Меж таланту немає! Принаймні в освіті

Ще існує багато новітніх шляхів.

Нехай завжди у Всесвіті звучить мудре СЛОВО ВЧИТЕЛЯ!

Більше фото дивіться на сторінці школи у Фейсбук за посиланням: https://www.facebook.com/%D0%A1%D0%97%D0%A8-158-%D0%BC-%D0%9A%D0%B8%D1%94%D0%B2%D0%B0-898704296891439/?pnref=lhc

Кiлькiсть переглядiв: 159