Новини

  • 09.09.2020 Як треба жити, щоб бути красивим…

     9 вересня у світі відзначається Міжнародний день краси. Цього дня у світі шанують все, що приносить естетичне і моральне задоволення. І учні 11-А касу разом із класним керівником Коваленко О.П. говорили про красу. Учні обговорювали пейзажний живопис та твори художників. Насолоджувалися піснями, які стали світовими хітами. Кожна дівчина і юнак відповіли на питання - як треба жити, щоб бути красивим? В чому полягає моя краса? Потім школярі дефілювали на шкільному подіумі під хітову музику...

  • 09.09.2020 Як треба жити, щоб бути красивим…

     9 вересня у світі відзначається Міжнародний день краси. Цього дня у світі шанують все, що приносить естетичне і моральне задоволення. І учні 11-А касу разом із класним керівником Коваленко О.П. говорили про красу. Учні обговорювали пейзажний живопис та твори художників. Насолоджувалися піснями, які стали світовими хітами. Кожна дівчина і юнак відповіли на питання - як треба жити, щоб бути красивим? В чому полягає моя краса? Потім школярі дефілювали на шкільному подіумі під хітову музику...

  • 09.09.2020 Як треба жити, щоб бути красивим…

     9 вересня у світі відзначається Міжнародний день краси. Цього дня у світі шанують все, що приносить естетичне і моральне задоволення. І учні 11-А касу разом із класним керівником Коваленко О.П. говорили про красу. Учні обговорювали пейзажний живопис та твори художників. Насолоджувалися піснями, які стали світовими хітами. Кожна дівчина і юнак відповіли на питання - як треба жити, щоб бути красивим? В чому полягає моя краса? Потім школярі дефілювали на шкільному подіумі під хітову музику...

  • 09.09.2020 В СЗШ №158 м. Києва розпочала свою роботу комісія з громадського контролю за якістю харчування учнів

     9 вересня 2020 р. комісія у складі Іванкової С.М. (заступника директора), Грубрін Л.С. (медсестри), Черненко Т.Я. (класоводу 3-А класу), Чуприни Оксани Василівни (представника батьківської ради 3-Б класу), Вовк Вікторії Олександрівни (представника батьківської ради 1-Б класу) здійснила перевірку стану організації харчування в закладі освіти. Висновки роботи комісії: 1) Органі зація харчування станом на 09...

  • 08.09.2020 Сьогодні (як і завжди!) мій робочий день почався з контролю щодо роботи їдальні…

     В шкільній їдальні СЗШ №158 м. Києва працівники харчоблоку готують страви відповідно до Примірного двотижневого меню, погодженого начальником Держпродспоживслужби. В їдальні дотримуються усіх протиепідемічних заходів. Сендвічі щодня з різним наповненням фасуються в індивідуальних упаковках. Сьогодні на зустрічі в мене були Батьки, у яких були питання щодо організації харчування. Всі пропозиції з анотовані та обов’язково врахуються в нашій роботі...

  • 08.09.2020 Сьогодні (як і завжди!) мій робочий день почався з контролю щодо роботи їдальні…

     В шкільній їдальні СЗШ №158 м. Києва працівники харчоблоку готують страви відповідно до Примірного двотижневого меню, погодженого начальником Держпродспоживслужби. В їдальні дотримуються усіх протиепідемічних заходів. Сендвічі щодня з різним наповненням фасуються в індивідуальних упаковках. Сьогодні на зустрічі в мене були Батьки, у яких були питання щодо організації харчування. Всі пропозиції з анотовані та обов’язково врахуються в нашій роботі...

  • 08.09.2020 Сьогодні (як і завжди!) мій робочий день почався з контролю щодо роботи їдальні…

     В шкільній їдальні СЗШ №158 м. Києва працівники харчоблоку готують страви відповідно до Примірного двотижневого меню, погодженого начальником Держпродспоживслужби. В їдальні дотримуються усіх протиепідемічних заходів. Сендвічі щодня з різним наповненням фасуються в індивідуальних упаковках. Сьогодні на зустрічі в мене були Батьки, у яких були питання щодо організації харчування. Всі пропозиції з анотовані та обов’язково врахуються в нашій роботі...

  • 08.09.2020 Сьогодні (як і завжди!) мій робочий день почався з контролю щодо роботи їдальні…

     В шкільній їдальні СЗШ №158 м. Києва працівники харчоблоку готують страви відповідно до Примірного двотижневого меню, погодженого начальником Держпродспоживслужби. В їдальні дотримуються усіх протиепідемічних заходів. Сендвічі щодня з різним наповненням фасуються в індивідуальних упаковках. Сьогодні на зустрічі в мене були Батьки, у яких були питання щодо організації харчування. Всі пропозиції з анотовані та обов’язково врахуються в нашій роботі...

  • 08.09.2020 Сьогодні (як і завжди!) мій робочий день почався з контролю щодо роботи їдальні…

     В шкільній їдальні СЗШ №158 м. Києва працівники харчоблоку готують страви відповідно до Примірного двотижневого меню, погодженого начальником Держпродспоживслужби. В їдальні дотримуються усіх протиепідемічних заходів. Сендвічі щодня з різним наповненням фасуються в індивідуальних упаковках. Сьогодні на зустрічі в мене були Батьки, у яких були питання щодо організації харчування. Всі пропозиції з анотовані та обов’язково врахуються в нашій роботі...

  • 07.09.2020 Здоров’я Дітей залежить від звичок і харчування

     На час дії карантинних обмежень в школі змінився формат шкільного харчування. Учням 1-4 класів почали видавати сніданки в індивідуальній упаковці замість кількох страв на вибір Дітей, як це було раніше. Діти вчотирьох сидять за столами, а не по шість, як було раніше. Цей формат сніданків для Дітей 1-4 класів, який є зараз, вимушений і тимчасовий. Це не заміна гарячого харчування! Це сніданки, затверджені Держпродспоживслужбою, н а час поки у країні діють карантинні обмеження...