• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Новорічно-розважальне шоу «У пошуках крижаної свіжості» для учнів 8-11 класів

Новорічно-розважальне шоу «У пошуках крижаної свіжості» для учнів 8-11 класів

2015-12-23

/Files/images/01 Нр 3.jpg

/Files/images/01 Нр 6.jpg Закінчення першого семестру навчального року співпадає з довгоочікуваними Новорічними та Різдвяними святами, яких так чекають і діти, і дорослі, тим більше, що попереду багатообіцяючі зимові канікули. Новий рік - це свято, коли чудеса трапляються щосекунди. Всі учні з нетерпінням чекали цього дня, коли до них завітає чарівна Новорічна казка з Дідом Морозом, Снігуронькою, подарунками. Чекали і дочекались!

/Files/images/01 Нр 4.jpg

23 грудня 2015 р. в школі відбулося Новорічне-розважальне шоу «У пошуках крижаної свіжості» для учнів 8-11 класів, яке додало гарного настрою не тільки учасникам, а й усім присутнім. Усіх присутніх урочисто вітали Дід Мороз і Снігуронька. Вони намагалися гідно презентувати кожен номер. Учні підготували цікаві номери і концертну програму. Вишукані новорічні костюми, гарний настрій учасників і глядачів стали запорукою успіху. Всім було весело та цікаво!

/Files/images/01 Нр 5.jpg

До виступів долучилися: танцювальний колектив "Браво" (кер. Еттліх Т.В.), учні 8-А, 8-Б, 9-А класів, театральний колектив (кер. Заіка В.О.).

Дякуємо всім організаторам Новорічного дійства – учням, батькам, вчителям!!!

/Files/images/01 Нр 8.jpg

/Files/images/01 Нр 7.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 153