• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Святий Миколай завітав до 5-А класу (кл.кер. Гетьман О.В.)

Святий Миколай завітав до 5-А класу (кл.кер. Гетьман О.В.)

2015-12-21

/Files/images/01 5-А Г 1.jpg

Хоча переказ свідчить, що Святий Миколай обдаровує подарунками тільки слухняних дітей, це свято ні в кого не віднімає надію. Напередодні свята до учнів 5-А класу завітав Антипко і св. Миколай.

/Files/images/01 5-А Г 2.jpg

У неслухняних дітей завжди є шанс виправитися до цього дня і намагатися вести себе добре. Адже суть не в тому, щоб бути ідеальним, а щоб прагнути бути таким. Тому Антипко кожному учневі спочатку вручив прутик-лозинку, як нагадування про погані вчинки і непослух. Але саме прагнення завжди похвально і не може бути не оцінено Святим Миколаєм. І, як показує життя, діти в очікуванні цього свята готові бути хорошими. Тому в цей день завжди перемагає добро: ніхто не залишається без подарунків. А традиція солодких подарунків навчить дітей цінувати прості радощі і радіти малому, що насправді, дуже важливо в житті. Кожен учень розповів про свої хороші справи протягом року і отримав солодкий подарунок від св. Миколая.

/Files/images/01 5-А Г 4.jpg

Напередодні 19 грудня учні 5-А класу взяли активну участь в благодійній акції «Діти-дітям». Батьки і діти закупили канцтовари, іграшки. Принесли теплі речі для дітей.

/Files/images/01 5-А Г 5.jpg

День св. Миколая відзначається в пам'ять про реальну людину, Миколая, що жив у другій половині III століття і прославився своєю добротою. Він був святенником, архієпископом у Мирах і відрізнявся любов'ю і співчуттям до людей, допомагав бідним і знедоленим, роздаючи майже всі свої гроші і залишаючи собі лише найнеобхідніше. Він непомітно приносив у їхні будинки іграшки та теплі речі для дітей, ліки для хворих. За лагідність і доброту Миколай здобув величезну любов народу.

/Files/images/01 5-А Г 6.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 133