• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Виховна година в 8-Б кл. «Великі Українці маленької родини» (кл.кер. Гревнєва С.В.)

Виховна година в 8-Б кл. «Великі Українці маленької родини» (кл.кер. Гревнєва С.В.)

2015-12-17

/Files/images/01 Укр 1.jpg

17 грудня 2015 року у 8-Б класі (кл. керівник Гревнєва С.В.) була проведена виховна година «Великі Українці маленької родини».

/Files/images/01 Укр 2.jpg

Людина приходить у світ від своїх батьків, а батьки - від своїх батьків. Так, з глибини віків і передається, від покоління до покоління, генетичний зв'язок пращурів з нащадками. І для того, щоб зміцнити цей зв'язок, не дати йому розірватися, учні класу підготували невеличкі розповіді про цікаві моменти з життя своїх рідних – великих Українців маленьких родин, з яких і складається наша Велика Україна. Учні відповідально віднеслися до поставленого завдання і підготувалися на славу. Діти не лише розповідали про свої родини, а ще й демонстрували художні роботи: вишиті ікони, рушники, вишиванки, музичні твори.

/Files/images/01 Укр 3.jpg

Як з’ясувалося, серед родин класу є, справді, великі українці. Видатний український композитор і хоровий диригент Григорій Верьовка – прапрадідусь Саші Кочеровця, а дядя Максима Щегельського – Павло Григорович Щегельський, український письменник, поет, прозаїк, член Національної Спілки письменників України.

/Files/images/01 Укр 4.jpg

Ніколи ти не забувай

З народження і аж до тризни:

Повинен рід свій шанувать,

Любити матінку-Вітчизну.

Н.Гуменюк.

/Files/images/01 Укр 5.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 185