• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Районний семінар для заступників директорів з виховної роботи, практичних психологів, соціальних педагогів та лідерів учнівського самоврядування «ПРОТИДІЯ НАСИЛЬСТВУ В ДИТЯЧОМУ СЕРЕДОВИЩІ»

Районний семінар для заступників директорів з виховної роботи, практичних психологів, соціальних педагогів та лідерів учнівського самоврядування «ПРОТИДІЯ НАСИЛЬСТВУ В ДИТЯЧОМУ СЕРЕДОВИЩІ»

2015-11-30

/Files/images/01 Насильство 1.JPG

30 листопада 2015 р. у школі в рамках акції «16 днів проти насилля» відбувся районний семінар для заступників директорів з виховної роботи, практичних психологів, соціальних педагогів та лідерів учнівського самоврядування «ПРОТИДІЯ НАСИЛЬСТВУ В ДИТЯЧОМУ СЕРЕДОВИЩІ».

/Files/images/01 Насильство 2.jpg

На семінарі були висвітлені наступні питання:

1. Панорама ідей, що були покладені в основу роботи СЗШ №158 м. Києва з попередження насильства. (Доповідач: директор СЗШ №158 м. Києва Гондюл І.Л.)

2. Презентація Програми з попередження насильства між дітьми в рамках проекту «Впровадження Конвенції ООН про права дитини в Україні», що здійснюється за фінансової підтримки Міжнародної громадської організації SAVE THE CHILDREN INTERNATIONAL та Шведського агентства з питань міжнародного розвитку (SIDA) і реалізується Всеукраїнською громадською організацією «Жіночий консорціум України». (Доповідач: Координатор програми захисту прав дитини ГО “Жіночий консорціум України” Оксана Москаленко)

/Files/images/01 Насильство 3.jpg

3. Парк освітніх інновацій СЗШ №158 м. Києва з попередження насильства «Школа, дружня до дитини». (Доповідач: заступник директора СЗШ №158 м. Києва з виховної роботи Долотова І.Є.).

/Files/images/01 Насильство 4.JPG

4. Workshop «Як організувати роботу шкільної АВС-групи з попередження насильства?». (Доповідач: заступник директора СЗШ №158 м. Києва з навчально-виховної роботи, член шкільної АВС-групи, Костяна Н.Б.)

/Files/images/01 Насильство 5.JPG

5. Шкільний парламент в дії проти насильства. (Доповідач: Президент школи Нагорна Катерина)

Наш улюблений світ - без насильства,

Без жорстокості, болі і зла,

Де народом заспівана пісня

Містить тільки хороші слова.

/Files/images/01 Насильство 6.JPG

Такими словами та запальним танцем відкрили семінар вихованці танцювального гуртка «Браво» нашої школи (кер. Еттліх Т.В.).

/Files/images/01 Насильство 10.jpg

З вітальним словом звернулась до всіх присутніх начальник відділу з питань виховної роботи Лапіка Ірина Олександрівна.

Модератором семінару виступила директор школи Гондюл Ірина Леонідівна, яка керувала діалогом з залом та створювала робочу атмосферу.

В рамках Програми проти насильства, що впроваджувала громадська організація «Жіночий консорціум», учениця нашої школи Ходос Кристина взяла участь в роботі Міжнародної літньої школи з прав дитини. Про враження від цієї поїздки Кристина розповіла всім присутнім.

/Files/images/01 Насильство 7.jpg

Не залишив нікого байдужим творчий виступ вчителів школи, девізом якого були слова: «Зміняться вчителі – зміниться школа».

Впродовж роботи семінару у всіх присутніх була змога переглянути виставку “Шкільний світ без насильства”.

/Files/images/01 Насильство 8.JPG

Основним гаслом семінару стала думка про те, що дружелюбна атмосфера в школі – це базис, на основі якого формується ненасильницька поведінка учнів.

/Files/images/01 Насильство 9.JPG

Нехай в усіх навчальних закладах не буде насилля, а буде лише злагода!

Кiлькiсть переглядiв: 132