• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Виїзна педрада в м. Чернігів для вчителів школи

Виїзна педрада в м. Чернігів для вчителів школи

2015-10-29

/Files/images/01 Чернігів 1.JPG

29 жовтня 2015 р. для вчителів було організовано виїзну педраду в м. Чернігів з теми: «Успішна школа для успішного учня».

/Files/images/01 Чернігів 3.JPG У педраді взяли участь 38 педагогів школи.

Мета проведення даного заходу - обмін досвідом роботи між нашою школою та спеціалізованою загальноосвітньою школою І-ІІІ ступенів №1 з поглибленим вивченням іноземних мов м. Чернігова. Впродовж заходу педагогічний колектив школи здійснив екскурсію по школі, відвідав шкільний музей, поспілкувався в колегами. Адміністрація шкіл підписали Договір про співробітництво.

/Files/images/01 Чернігів 4.JPG

Перше, що впало в око вчителям школи, коли вони в’їжджали з Київського шосе до Чернігова, – це золотоверхі храми на високому пагорбі. Це Болдині гори – візитівка Чернігова.

Краєзнавча частина педради складалася з відвідування Дитинця (Валу), Болдіних гір, Красної площі, Антонієвих печер, Троїцько-Іллінського монастиря, Будинку Мазепи, Колегіуму та ін.

/Files/images/01 Чернігів 5.JPG

Місто Чернігів ховає безліч таємниць, які можна розгадати, лише відвідавши його.

/Files/images/01 Чернігів 10.JPG/Files/images/01 Чернігів 9.JPG/Files/images/01 Чернігів 8.JPG/Files/images/01 Чернігів 7.JPG/Files/images/01 Чернігів 2.JPG/Files/images/01 Чернігів 6.JPG
Кiлькiсть переглядiв: 125