• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Олімпійський урок в школі з майстром спорту України з академічного веслування Середою Світланою

Олімпійський урок в школі з майстром спорту України з академічного веслування Середою Світланою

2015-09-14

/Files/images/01 Ол ур 1.JPG

Олімпійські чемпіони, олімпіада, олімпійський рух, олімпійська спільнота – про це 14 вересня 2015 р. йшлося в СЗШ №158 м. Києва з нагоди проведення Всеукраїнського «Олімпійського уроку» та «Олімпійського тижня».

/Files/images/01 Ол ур 2.JPG

У гості до школярів 4-6 класів завітала майстер спорту України з академічного веслування, призерка чемпіонатів України, срібна призерка Євразійських ігор з академічного веслування, призерка чемпіонатів України зі спортивної аеробіки Середа Світлана Миколаївна. Школярі дізнались про походження олімпійських ігор, спортсменка розповіла про олімпіади сучасності, про свої досягнення в спортивному житті.

/Files/images/01 Ол ур 3.JPG

Після заходу діти зробили важливі життєві висновки. По-перше, спорт – це здоров'я. По-друге, спорт – це красиво. Які в нас красиві чемпіони. Спортсмени – це красиві люди, і хочеться бути схожими на них. По-третє, люди, які займаються спортом, є більш успішними в житті. І четверте, найголовніше, спорт – це мир. Той, хто займається спортом, ніколи не братиметься за зброю. Тому що людина, яка ходить у спортивний зал на 2-3 години, отримує спокій і відчуває внутрішню енергію.

/Files/images/01 Ол ур 4.JPG

Почесна спортсменка пані Середа Світлана закликали школярів фізично загартовуватись та обирати здоровий спосіб життя, адже це є важливими складовими здоров’я людини.

/Files/images/01 Ол ур 6.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 72