День цивільного захисту в школі

2015-04-20

/Files/images/01 ЦЗ 1.JPG

20 квітня 2015 року в школі пройшов День цивільного захисту. Такі заходи проводяться щорічно наприкінці навчального року і є своєрідним підведенням підсумків засвоєння учнями матеріалу з основ безпечної поведінки.

/Files/images/01 ЦЗ 2.JPG

Розпочався День цивільного захисту переглядом відеороликів «Дії у надзвичайних ситуаціях», «Небезпечні знахідки», «Евакуація» учнями 1-11 класів у вестибюлі школи.

/Files/images/01 ЦЗ 3.JPG

У 1-11 класах на першому уроці класні керівники провели уроки цивільного захисту: «Дії населення під час надзвичайних ситуацій»; «Захисти своє життя!»; «Вони врятували наше життя»; «Стихійне лихо»; «Навколишнє середовище, небезпеки, що виникають у повсякденному житті, правила безпечного поводження дітей»; «Небезпечні знахідки»; «Пожежники на захисті життя і здоров’я людей».

/Files/images/01 ЦЗ 4.JPG

Цього ж дня для учнів 1-4 класів старшокласники провели цікаву вікторину «Що я знаю про надзвичайні ситуації?».

/Files/images/01 ЦЗ 5.JPG

Учениці 11-А класу показали школярам 1-5 класів, як правильно накладати марлеву пов‘язку у випадку пошкодження голови.

/Files/images/01 ЦЗ 6.JPG

З 13 по 17 квітня 2015 р. тривала виставка малюнків та плакатів для учнів 1-7 класів до Дня цивільного захисту.

20 квітня 2015 року Осьмолік Ольга Миколаївна, інструктор Червоного Хреста Дніпровського району, провела для учнів 8-11 класів практичні заняття на тему: «Надання першої медичної допомоги при нещасних випадках», на яких розповіла про послідовність, принципи та засоби надання першої допомоги, дії у важких випадках. Ольга Миколаївна ознайомила учнів з послідовністю дій при наданні першої долікарської допомоги. Інструктор показала, як потрібно правильно виконувати штучне дихання та зовнішній масаж серця.

/Files/images/01 ЦЗ 7.JPG

Наприкінці четвертого уроку пролунав «сигнал тривоги», який сповістив про умовну надзвичайну подію. Педагогічний колектив організовано здійснив евакуацію учнів на стадіон навчального закладу.

/Files/images/01 ЦЗ 9.jpg/Files/images/01 ЦЗ 8.JPG
Кiлькiсть переглядiв: 117