Посвята в старшокласники. Фінал.

2012-12-20

/Files/images/Посвята 1.JPG

Ось і настав день (20 грудня 2012 р.) коли було проведено свято «Посвята в старшокласники». Звання старшокласника – особливий титул. Не можна назвати справжнього старшокласника безвідповідальним чи, наприклад несумлінним. Справжні старшокласники повинні відповідати всім стандартам сумлінного учня, оскільки вони є наочним прикладом для підростаючого покоління дітей СЗШ №158. Тож для 8-А і 8-Б класів настала мить, коли вони повинні залишити позаду хоча б певну частину дитячих забав і трішки подорослішати.

Продемонструвати свої відповідальні та дорослі характери вони мали змогу невблаганному та, водночас, справедливому журі, яке складалося з: учнів 7-х класів, вчителів та батьків. Ведучими на святі були Президент школи Степанюк Катя (10-А кл.) і Табор Богдан (11-А кл.).

Девізом виступів восьмикласників стали слова: «Нехай в Голлівуді нас не ждуть, ми Голлівуд влаштуєм тут!». Вони були дуже яскравими! Звичайно, режисерами-постановниками стали класні керівники Ісаєнко Світлана Борисівна (8-А кл.) і Заіка Валентина Олександрівна (8-Б кл.).

Велика подяка учням, класним керівникам і батькам за чудові миттєвості шкільного життя.

Вітаємо восьмикласників з Посвятою в старшокласники!!!

Фоторепортаж дивіться в фотогалереї.

Кiлькiсть переглядiв: 128