Прем’єра вистави "Зачарована Десна"

2014-12-19

/Files/images/01 Театр Зач Десна.jpg

19 грудня 2014 р. у школі відбулася прем’єра вистави "Зачарована Десна", яку показали актори шкільного театру “Нове покоління» (керівник Заіка В.О.).

/Files/images/01 Театр Зач Десна 2.jpg

Учні із задоволенням слухали розповідь про дитячі роки Олександра Довженка. В цьому короткому нарисi автобiографiчного кiнооповiдання автор поспiшає зробити вiдразу деякi визнання: в його реальний повсякденний свiт що не день, то частiше починають вторгатися спогади. Що викликає їх? Довгi роки розлуки з землею батькiв, чи то вже так положено людинi, що приходить час, коли вивченi в давно минулому дитинствi байки й молитви виринають у пам'ятi i заповняють всю її оселю, де б не стояла вона. А може, те й друге разом i в такiй же мiрi, як i непереможне бажання, перебираючи дорогоцiннi дитячi iграшки, що завжди десь проглядають в наших дiлах, усвiдомити свою природу на раннiй досвiтнiй зорi коло самих її первiсних джерел. I першi радощi, i вболiвання, i чари перших дитячих захоплень...

/Files/images/01 Театр Зач Десна 3.jpg

Думки Олександра Довженка дуже вдало та по-чесному передали актори. Їм це вдалося зробити! В театрі з‘являються нові обличчя – юні актори, які приходять на зміну випускникам.

/Files/images/01 Театр Зач Десна 4.jpg

Глядачі отримали задоволення від побаченої вистави – в душі заспівала весна. Бажаємо нашим акторам та режисеру творчості та натхнення!

Ролі виконували:

Автор: Донєв Дмитро (11-А клас).
Батько: Степанюк Олександр (6-А клас).
Дід: Мірошниченко Роман ( 10-Б клас).
Баба: Вікторія Свинобій (6-А клас).
Святий Юрій: Голенко Віталій (10-Б клас).
Малий Сашко: Хоменко Ростислав (4-А клас).
Мати: Олена Пшенична (6-Б клас) та Чабан Марія (6-А клас).

/Files/images/01 Театр Зач Десна 10.JPG

/Files/images/01 Театр Зач Десна 9.JPG

/Files/images/01 Театр Зач Десна 8.jpg

/Files/images/01 Театр Зач Десна 7.jpg/Files/images/01 Театр Зач Десна 5.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 231