ТРУДОВИЙ ДЕСАНТ ШКОЛИ В ДІЇ

2014-10-30

/Files/images/01 Суб 30.JPG

Осіння пора! Як заворожує вона своєю красою. Приємно йти доріжкою, коли під ногами лагідно шарудить різнобарвний килим осені. Але крім краси від осені ми ще отримуємо багато роботи та турбот на шкільному подвір’ї.

/Files/images/01 Суб 30 2.JPG

Справді, дбайливими господарями можна назвати небайдужих батьків, адміністрацію школи, вчителів та учнів, які 30 жовтня 2014 р. організували Трудовий десант по прибиранню території школи.

/Files/images/01 Суб 30 3.JPG

З ентузіазмом зібралися батьки та члени колективу школи на чолі з її директором Гондюл Іриною Леонідівною і спільними зусиллями привели в порядок шкільну територію: позагрібали листя, розчистили теплицю, демонтували поламаний дах сараю, поновили огорожі на господарському подвір‘ї школи тощо. Із посмішками та завзяттям працювали пліч-о-пліч всі, не залишилися осторонь й школярі – як найстарші, так і наймолодші, які прийшли, щоб довести дорослим, на що вони здатні. Цей “трудовий десант” ще більше згуртував батьків та колектив школи і вкотре переконав, що разом ми – сила, яка може все.

/Files/images/01 Суб 30 4.JPG

Після прибирання, переконані учні та працівники школи, територія навчального закладу виблискуватиме чистотою. І в силах кожного небайдужого, щоб вона залишалася такою і надалі.

/Files/images/01 Суб 30 5.JPG

Адміністрація СЗШ №158 м. Києва та весь колектив висловлює щиру подяку небайдужим батькам, учням школи за розуміння й підтримку, бо ж у наш складний час тільки спільними зусиллями ми можемо змінити світ на краще. А також звертаємося з великим проханням до мешканців мікрорайону Воскресенка: не викидайте сміття на територію, не вигулюйте собак, бо ваші діти займаються тут фізичною культурою, спортом та проводять загальношкільні заходи.

/Files/images/01 Суб 30 6.JPG

Природа нам - як рідний дім,

Вона усім як мати,

Щоб лад завжди був в домі тім,

Про це нам треба дбати.

/Files/images/01 Суб 30 13.JPG/Files/images/01 Суб 30 12.JPG/Files/images/01 Суб 30 11.jpg/Files/images/01 Суб 30 10.JPG/Files/images/01 Суб 30 9.JPG/Files/images/01 Суб 30 8.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 81