Юридична професія у сучасному житті

2014-10-17

/Files/images/01 Право 2014.jpg

17 жовтня 2014 року в рамках місячника правових знань пройшла зустріч старшого викладача кафедри теорії та історії держави і права Ірини Тимкович і студентки групи ПР-301 Юридичного інституту Анастасії Кашко зі старшокласниками.

У ході зустрічі старшокласники дізналися про різноманіття юридичних професій та кваліфікаційні вимоги, встановлені законодавством, для суддів, прокурорів, нотаріусів, адвокатів, працівників інших правоохоронних органів. Обговорили професійно-ділові, моральні та особистісні якості фахівців-правознавців.

/Files/images/01 Право 2014 2.jpg

Старшокласники усвідомили важливу роль юриста у становленні нашої країни як правової держави завдяки захисту свобод і законних інтересів громадян, особливо соціально незахищених верств населення, а також у відновленні порушених прав і встановленні справедливості та правопорядку.

Під час бесіди Анастасія Кашко проінформувала учнів про переваги підготовки студентів за напрямом «Правознавство» саме в Юридичному інституті НАУ, перспективи працевлаштування випускників, престижність юридичної професії, звернувши увагу на складові фактори успішної кар’єри правознавця.

Кiлькiсть переглядiв: 60