СПОРТ – ЦЕ МОДНО!

2014-09-11

/Files/images/01 Олімп урок 1.jpg

Під таким гаслом у СЗШ №158 м. Києва 10 вересня 2014 р. в рамках Олімпійського тижня пройшов Олімпійський урок, основна мета якого була сформувати в учнів культуру здорового способу життя та залучити їх до активних занять фізичною культурою та спортом.

/Files/images/01 Олімп урок 2.jpg

З цією метою до школи завітала Косицька Влада Олександрівна – майстер спорту України з веслування на байдарках і каное, золота та бронзова призерка чемпіонату України, учасниця змагань чемпіонату Європи та світу.

Пані Влада побувала в різних куточках земної кулі, захищаючи спортивну честь та гідність України. Але головне те, що Влада - випускниця СЗШ №158 м. Києва, яку дуже добре пам‘ятають вчителі, а зараз – тренер шкільної спортивної секції з флорболу. І почала вона свою спортивну кар‘єру саме в 158 школі. Про це та інше Влада Олександрівна розповіла учням школи.

Зустріч була організована головою методичного об‘єднання фізичного виховання школи Вакуленко Крістіною Юріївною.

/Files/images/01 Олімп урок 3.jpg

Всі учні отримали від спортсменки фото з автографом та запрошення відвідувати спортивну секцію з флорболу.

/Files/images/01 Олімп урок 8.jpg/Files/images/01 Олімп урок 7.jpg/Files/images/01 Олімп урок 6.JPG/Files/images/01 Олімп урок 5.JPG/Files/images/01 Олімп урок 4.JPG/Files/images/01 Олімп урок 9.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 84