• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Останній дзвоник у школі: квіти, кульки, сльози…

Останній дзвоник у школі: квіти, кульки, сльози…

2014-05-30

/Files/images/01 Останній дзвоник 2014 1.jpg

Ось і наступило закінчення навчального року. Для багатьох це день спогадів, комусь з цим днем додався іще один рік кар’єри та ще одне виховане покоління, а для декого відкрились двері у доросле життя.

/Files/images/01 Останній дзвоник 2014 2.jpg

Отож, при похмурій погоді, але радісному настрої 30 травня 2014 р. в нашій школі пройшло свято Останнього дзвоника. Цього року воно особливе, адже вже наступного дня після Останнього Дзвоника – випускний. Рівно о 9.30 розпочалися урочистості.

/Files/images/01 Останній дзвоник 2014 3.jpg

Урочистий патріотичний вихід випускників, гімн України, українськя пісня... Першою до слова запрошено директора школи Гондюл Ірину Леонідівну. Її лаконічний, але змістовний виступ, звернений до всіх присутніх, з увагою слухали учні, вчителі, батьки, всі присутні. Ірина Леонідівна не скупилася на похвали для учнів та вчителів школи, нагородила грамотами кращих учнів та вчителів. Традиційно відбулось нагородження загальношкільною премією «Успіх – 2014». Цього року були визначені переможці в наступних номінаціях: «Зразковий клас – перлина творчості», «Найкращий черговий клас - 2014», «Перші з перших», «Райдуга творчості», «Модний акцент», «Спортивний олімп», «Досягнення», «За вірність заповітам Кобзаря», «Патріот школи» та «Успішний дебют».

/Files/images/01 Останній дзвоник 2014 4.jpg

Як завжди, ізюминкою Останнього дзвоника став виступ шкільної команди КВН «Золота молодь» (кер. Черненко Т.Я.).

/Files/images/01 Останній дзвоник 2014 5.jpg

Випускників також привітала заступник начальника управління праці та соціального захисту Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Казначаєва Олена Дмитрівна.

/Files/images/01 Останній дзвоник 2014 6.jpg

Першокласники переконали всіх присутніх, що вони давно вже не малюки, і побажали одинадцятикасникам здати ЗНО на 200 балів.

/Files/images/01 Останній дзвоник 2014 7.jpg

Веселий флеш-моб організували випускники початкової школи – учні 4-А класу.

/Files/images/01 Останній дзвоник 2014 10.jpg

Останнє слово «Прощай, школо!» за традицією було за випускниками. «Я люблю тебе школа! Я люблю твої затишні кабінети. Просторі коридори і світлі вікна. Я люблю тишу твоїх уроків і гамір перерв... Переливи шкільних дзвінків і очі вчителів. Я люблю однокласників і однокласниць. І рудого хлопчика з дитинства. І дівчинку, з величезним портфелем і білими бантами... Я люблю тебе, школа!» - з такими словами до школи та вчителів звернулися одинадцятикласники.

/Files/images/01 Останній дзвоник 2014 8.jpg

А школа сміється

і сльози ковтає,

у світ виряджає нас.

Із неба, здається,

під ноги злітає,

кружляє останній вальс.

/Files/images/01 Останній дзвоник 2014 9.jpg

Прощальний вальс випускників, як завжди, був дуже зворушливим і красивим.

Закінчилося свято салютом повітряних кульок.

Що ж, відлітайте ключем журавлиним,

У вирій життя школа вас проводжа.

Нехай все життя ваше буде щасливим,

Наснаги бажаємо вам і добра!

Останній дзвоник - 2014
Кiлькiсть переглядiв: 237