• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Екскурсія в парк "Феофанія" для учнів 6-А, 6-Б та 5-Б класів

Екскурсія в парк "Феофанія" для учнів 6-А, 6-Б та 5-Б класів

2014-05-16

/Files/images/01 Феофанія.JPG

16 травня учні 6-А (кл. керівник Осьмак О.С.), 6-Б ( кл. керівник Гревнєва С.В.) та 5-Б (кл. керівник Алієва О.В.) відвідали парк «Феофанія», що є парком - пам’яткою садово-паркового мистецтва загальнодержавного значення.

/Files/images/01 Феофанія 2.JPG

Тут панувала атмосфера цілковитого спокою та благодаті, де можна було насолоджуватися живописними пейзажами, забувши про всі буденні проблеми та негаразди. Тут гармонійно поєднувалися нерукотворні шедеври первозданної природи із сучасним мистецтвом ландшафтного дизайну. Були тут і фонтани, і ставки, і оглядові майданчики. На території парку зростають різноманітні рослини, є серед них і старожили – дуб якому 380 років, та його ровесниця – липа, якій 385років.

Також учні відвідали Свято - Пантелеймонівський Собор , що входить до складу однойменного монастиря. На території монастиря дуже багато цілющих джерел.

/Files/images/01 Феофанія 3.JPG

Всі залишилися задоволеними від екскурсії, адже в парку можна було побігати, покричати, погратися на дитячих майданчиках та підкріпитися на свіжому повітрі. А повітря настільки свіже, чисте, що навіть перехоплює подих і паморочиться голова.

Кiлькiсть переглядiв: 64