• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Участь учнів 8-А класу у Ярмарку професій

Участь учнів 8-А класу у Ярмарку професій

2014-04-29

/Files/images/01 Ярмарок.jpg

29 квітня 2014 р. учні 8-А класу на чолі з класним керівником Кучай М.В. та соціальним педагогом Постол Т.Д. у Київському міському палаці дітей та юнацтва відвідали традиційний профорієнтаційний захід «Ярмарок професій».

/Files/images/01 Ярмарок 2.jpg

Під час ярмарку учні та працівники професійно-технічних навчальних закладів Києва презентували для школярів і вчителів сучасні, престижні та найбільш потрібні на ринку праці робітничі професії. Загалом на ярмарку були представлені усі 28 державних навчальних закладів профтехосвіти, які надають можливість отримати будь-яку із понад 220 робітничих професій.

/Files/images/01 Ярмарок 3.jpg

У програмі заходу: виставка кращих учнівських творчих робіт професійно-технічних навчальних закладів Києва у 2013-2014 н.р.; презентація позитивного педагогічного досвіду професійно-технічних навчальних закладів столиці; майстер-класи за різними робітничими професіями та видами робіт; театралізований показ мод, знайомство із колекціями, створеними руками учнів ПТНЗ у 2013-2014 н. р.; огляд-конкурс технічної творчості учнів профтехосвіти.

/Files/images/01 Ярмарок 4.jpg

Захід проінформував учнів про переваги здобуття професійно-технічної освіти, про можливість отримати базову та повну загальну середню освіту, високий рівень фахової робітничої кваліфікації, здобуття початкової вищої освіти та продовження навчання у вищому навчальному закладі за профілем підготовки без проходження ЗНО, щомісячне стипендіальне забезпечення, що є надзвичайно важливим для учнів із малозабезпечених сімей, оплата праці під час проходження виробничої практики, а головне – гарантоване працевлаштування після закінчення навчального закладу.

/Files/images/01 Ярмарок 5.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 115