• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Прем‘єра вистави «Фараони» шкільного театру «Нове покоління» (кер. Заіка В.О.)

Прем‘єра вистави «Фараони» шкільного театру «Нове покоління» (кер. Заіка В.О.)

2014-04-17

/Files/images/01 Фараони 1.jpg

/Files/images/01 Фараони 2.jpg Сюрприз для учнів, вчителів та батьків приготували актори шкільного театру «Нове покоління» під керівництвом Заіки Валентини Олександрівни. 17 квітня 2014 р. відбулась прем‘єра вистави «Фараони» за мотивами комедійного твору українського письменника Олексія Коломійця.

/Files/images/01 Фараони 3.jpg

У комедії «Фараони», написаній у 1961 році, піднімається нестаріюче і можна сказати, вічне питання: «Хто головніший? Чоловік чи жінка?» Адже як і багато років (а може, й століть) тому, ми прагнемо знайти порозуміння і не розуміємо одне одного, розділяючи життя на жіночу і чоловічу половини, не замислюючись, що можемо бути щасливими тільки разом.

/Files/images/01 Фараони 4.jpg

Сюжет комедії доволі простий, а події описані в ній відбуваються у радянські часи в одному з колгоспів: завідуючому механізацією, Миколі Тарану, п'яничці і ледащу, приснився химерний сон начебто всі жінки, які в селі «будь-яку механіку замінять», зайняли посади чоловіків і примусили їх виконувати жіночу роботу. Такий собі фемінізм у розквіт радянської епохи.

Втілення нестаріючих образів цієї комедії акторами шкільного театру побачили учні, вчителі та батьки.

Юні актори дуже професійно виконали ролі.

/Files/images/01 Фараони 5.jpg

Віват керівнику Заіці Валентині Олександрівні!!!

/Files/images/01 Фараони 6.jpg
Кiлькiсть переглядiв: 174