• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Урок-громадський огляд знань в 10-ому класі (профільний клас з поглибленим вивченням біології) /вч. Гетьман О.В./

Урок-громадський огляд знань в 10-ому класі (профільний клас з поглибленим вивченням біології) /вч. Гетьман О.В./

2014-03-20

/Files/images/01 Біолог.JPG

20 березня 2014 р. в рамках Тижня природничих дисциплін було проведено ряд заходів. Вчитель біології Гетьман О.В. провела відкритий захід в 10 класі (профільний клас з поглибленим вивченням біології)- урок узагальнення знань з розділу: "Клітинний рівень організації життя. Клітина: від будови до функцій. Клітина як цілісна система".

/Files/images/01 Біолог 2.JPG

Форма проведення: громадський огляд знань.
Перевірка організовується з метою ознайомлення громадкості - учнівського колективу , батьків через щоденник, класного керівника ( Тримайло Г.Ю.), вчителів інших предметів ( Костюченко О.В.), методичної ради школи (Гревнєва С.В.), адміністрації школи (Діденко В.Є.) з тим, чого досягли учні класу. Огляд передбачає різні види роботи і триває 45 хвилин. Для проведення створено журі, до складу якого входять вчителі-предметники ( Гетьман О.В. та Гревнєва С.В.), учні старшокласники (Степанюк Катерина та Євтушок Вікторія), які добре володіють матеріалом і є переможцями районого та міського єтапу олімпіади з біології. Голова журі - вчитель -предметник, веде огляд-конкурс.
/Files/images/01 Біологі 3.JPG
По закінчені уроку вчитель побажала всім учням приємного апетиту, адже найкраще засвоюються ті знання, які поглинаються з апетитом.

Кiлькiсть переглядiв: 4