• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Говоримо про правила поведінки під час повітряної тривоги

Говоримо про правила поведінки під час повітряної тривоги

2022-09-02

/Files/images/001 Нннззз.jpg

02 вересня 2022 року Занюк Лідія Борисівна – Капітан поліції. Старший інспектор відділу зв’язку з громадськістю управління патрульної поліції у м. Києві та Пилипенко В’ячеслав Володимирович – Старший лейтенант. Інспектор відділу зв’язків з громадськістю управління патрульної поліції в м. Києві провели бесіди з учнями 5-7 класів СЗШ №158 на тему: «Дитина і незнайомець. Твоя безпека», «Правила дорожнього руху для пішоходів та велосипедистів». Обговорили з учнями правила поведінки під час сигналу «Повітряна тривога». Під час зустрічі розглянули важливі теми, які стосуються безпеки дітей. У ході зустрічі школярі поглибили свої знання, отримали відповіді на запитання, які їх цікавили. Побачили, якими приладами оснащене поліцейське авто.

На жаль, в умовах воєнного стану під час бесіди прозвучав сигнал «Повітряна тривога» і Лідія Борисівна з В’ячеславом Володимировичем спустилися разом з учнями в укриття, де і там ще раз наголосили про безпеку, разом з дітьми заспівали гімн України.

Такі зустрічі зі школярами – це ефективний спосіб профілактики правопорушень та формування активної громадянської позиції дітей.

Кiлькiсть переглядiв: 24