Я це люблю!

2022-06-20

/Files/images/001 1.png

Шановні Вчителі, учні та батьки!!!

Приймаючи рішення у далекому 2012 р. працювати на посаді директора школи, я, в першу чергу, керувалася своїм бажанням змінювати себе і світ навколо.

Сьогодні - мій останній день на посаді директора школи…

Багато змін було втілено мною за 31 рік роботи в рідній 158 школі) Можливо, трохи дивакуватих і неординарних, «незручних» для когось і незначимих, але це були зміни під грифом «Я це люблю!». Взагалі я думаю, що потрібно любити те, що робиш. Адже тільки так можна роздавати Wi-Fi натхнення собі та оточуючим.

Мені завжди було важливо, щоб у моєму закладі освіти максимальна кількість людей не просто виконували роботу, а щоб у кожного з них був свій «проєкт» з душею, «проєкт» з серцем – «проєкт», який людина відчуває своїм, який їй максимально актуальний, в який вона готова вкласти свою душу. Саме таких людей я бачила навколо себе! Адже володію хорошим смаком на співробітників, батьків, учнів, партнерів.

Я дуже вдячна всім працівникам закладу, своїм колегам-вчителям, учням, батькам за те, що ви всі приймали мене, довіряли мені, підтримували мої нововведення, прислухалися до моїх креативних ідей. Чого тільки вартують наші шкільні свята! А наш вчительський танцювальний колектив! А виїзні освітні вікенд-івенти! А шкільний конкурс «Учень року»! А дні медитативних практик! А КВН! А корпоративний фітнес та пробіжки! А ранкові чаювання з учнями! А емоційні дні! А фахові конкурси «Вчитель року»! А кожен робочий день з ароматом натхнення! А… Все з любов’ю)))

Особлива подяка дітям, яким я особисто приділила увагу і була корисною, у яких я впродовж всіх цих років викладала – у когось українську мову, у когось математику, у когось курс «Основи самовизначення особистості», а у когось всі предмети, коли працювала в початкових класах. Всі ви – частинка мене) Дякую, що бажали бути присутніми на моїх уроках та зустрічах!

Дякую тим, хто не погоджувався з моїм рішенням і тим самим давав мені поштовх шукати альтернативу. Дякую всім!

За чим я буду сумувати? Скоріше, не за чим, а за ким? За людьми, звичайно, які зустрілися на моєму освітянському шляху в школі. Оскільки я завжди була натхненна саме ЛЮДЬМИ)))

Бажаю процвітання рідній 158 школі! Завжди буду рада прийти на допомогу в будь-яких питаннях)

Я це люблю і буду любити!

З повагою Ірина Гондюл

Кiлькiсть переглядiв: 70