• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Оголошення для учнів, вчителів та батьків

Оголошення для учнів, вчителів та батьків

2022-03-26

/Files/images/001 Гггооол.png

Шановні учні, вчителі та батьки!

На виконання наказу Департаменту освіти і науки Виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) №37 від 23.03.2022 р. «Про організацію освітнього процесу в закладах освіти міста Києва в умовах воєнного стану», наказу Управління освіти Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації №40 від 24.03.2022 р. «Про організацію освітнього процесу в закладах освіти Дніпровського району міста Києва в умовах воєнного стану» з 28 березня 2022 р. в СЗШ №158 м. Києва організовується освітній процес у дистанційній формі або в будь-якій іншій формі, що є найбільш безпечною для всіх його учасників.

Класні керівники вийдуть на зв’язок з учнями та батьками, організують комунікацію за допомогою наявних засобів зв’язку, здійснять моніторинг можливостей включення в освітній процес кожної дитини, врахують їх і відповідно цьому педагогічний колектив побудує свою роботу.

Домашні завдання та перевірочні роботи учням задавити не будуть, діти, по можливості, мають слухати, сприймати і запам’ятовувати те, що розповідатиме вчитель (якщо педагог зможе вийти в zoom-урок), або переглядати надіслане вчителем відео уроку, презентацію, текстовий матеріал тощо.

До зустрічі в онлайн)

Бережіть себе та близьких!!!

Кiлькiсть переглядiв: 54