Учні школи взяли кермо в свої руки

2013-12-06

/Files/images/01 День учнівського самоврядування.jpg

6 грудня 2013 року у школі пройшов День учнівського самоврядування. Захід проводився з метою пропагування серед учнівської молоді основних засад місцевого самоврядування, формування активної життєвої позиції старшокласників та реалізації їх лідерського потенціалу, виховання інтелектуально і духовно розвиненого підростаючого покоління - майбутнього нації.

У Дні учнівського самоврядування взяли участь 55 учнів 8-11-х класів та лідери учнівської самоврядування старшокласників. Старшокласники мали можливість спробувати себе в ролі педагога, зрозуміти і відчути, як це – бути вчителем.

/Files/images/02 День учнівського самоврядування.jpg

«Відповідальність і турбота повинні гармонійно поєднуватися у серці директора школи. Вміння бути керівником з великої літери завжди захоплювало мене. Я без сумнівів погодилася спробувати себе у ролі директора школи. Мені надзвичайно сподобалося співпрацювати з учителями, учнями. Я щиро вдячна директору Ірині Леонідівні за підтримку і поради,» - ділиться своїми враженнями дублер директора Степанюк Катерина.

/Files/images/03 День учнівського самоврядування.jpg

Учнівське самоврядування – це передусім входження дитини у світ спілкування з іншими людьми, формування системи її цінностей.

/Files/images/05 День учнівського самоврядування.jpg

Учень набуває певного життєвого, соціального досвіду, формує організаторські вміння, креативні риси, сприяє впровадженню нового підходу до розвитку лідерства, приділяючи особливу увагу засвоєнню цінностей поведінкових установок і навичок необхідних як для підвищення якості свого життя, так і для вирішення завдань сучасного суспільства – культури миру, прав людини, подолання негативних тенденцій у середовищі.

/Files/images/06 День учнівського саемоврядування.jpg
Досягнення цього дня стали безцінним досвідом учнів, залишивши в їх пам'яті незабутні враження і спогади на все життя.

Кiлькiсть переглядiв: 114