• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Щоб побачити НОВЕ, необхідно зробити щось НОВЕ…

Щоб побачити НОВЕ, необхідно зробити щось НОВЕ…

2020-04-01

/Files/images/001 Дист 2.jpg

У руках Вчителів школи зараз НОВІ інструменти викладання. У КОГОСЬ – це ZOOM, Skype, Google Class, classdojo, у КОГОСЬ – записані відеуроки, у КОГОСЬ - Viber, FB Mesenger, а ще у КОГОСЬ - електронні бібліотеки, уроки сайтів «Нова школа», «На урок», «Всеосвіта» та ін. Головне – Вчителі осягають разом з Учнями нові дистанційні методики!

Школа – це завжди ЕМОЦІЯ! А щоб Вчителю зараз СТВОРИТИ цю емоцію, потрібно її ПЕРЕЖИТИ. Тому СЬОГОДНІ у Вчителів з учнями, як ніколи, має відбуватися, в ПЕРШУ ЧЕРГУ, обмін ПОЗИТИВНИМИ ЕМОЦІЯМИ, ОБМІН ПІДТРИМУЮЧИМИ ПРАКТИКАМИ))) Учні мають зараз познайомитися з ІНШИМИ Вчителями, яких вони раніше не знали: які можуть помилитися, у яких не все може виходити відразу, які можуть навіть радитися зі своїми учнями, чого раніше не було, які можуть бути більш лояльними. І ЦЕ - ЧЕСНО! Тільки ТАК ми один одного будемо ОЗДОРОВЛЮВАТИ! І тільки ТОДІ ми вийдемо з карантину в РЕСУРСІ, а не в стані, коли не захочемо один одного бачити.

Ми вдячні Учням та Батькам за те, що Ви підтримуєте Вчителів - РІЗНИХ))) І тих, у кого все виходить професійно, і тих, кого це відбувається ще невпевнено.

Вчимося РАЗОМ пробувати та відчувати нове!!!

#Happyschool158

Кiлькiсть переглядiв: 92