• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Шановні батьки! Щодо епідеміологічної ситуації у зв’язку із захворюваннями на грип та ОРВІ.

Шановні батьки! Щодо епідеміологічної ситуації у зв’язку із захворюваннями на грип та ОРВІ.

2020-02-01

/Files/images/001 Здоровіг.png


Звертаю Вашу увагу, що у місті Києві немає централізованого закриття на карантин усіх закладів освіти! Відповідно до розпорядження Київської міської державної адміністрації від 30.10.2019 №1893 «Про організацію профілактичних заходів щодо захисту населення м. Києва від захворювань на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції в епідемічний сезон 2019-2020 років» кожен заклад САМОСТІЙНО приймає рішення щодо закриття всього закладу чи окремих класів за результатами щоденного моніторингу відвідування дітьми закладу освіти!

Ми щодня здійснюємо моніторинг щодо кількості відсутніх учнів у школі. У понеділок вивчення цього питання продовжиться)

У закладі здійснюються усі необхідні заходи щодо забезпечення відповідних санітарно-гігієнічних вимог, епідеміологічного та повітряно-теплового режимів. До приміщення школи обмежено доступ сторонніх осіб.

Школа не повинна навчати дітей, які захворіли, але школа ЗОБОВ’ЯЗАНА створити всі умови для ЗДОРОВИХ ДІТЕЙ. Тому рекомендую Вам, шановні батьки, уважно слідкувати за станом здоров’я своєї дитини та при виявленні перших ознак захворювання негайно звертатися до лікаря і не відправляти дитину до школи.

Здоров’я дітей та підтримка колективного імунітету – це відповідальність кожного! Зберігаймо спокій і будьмо здорові!!!

З повагою директор школи Гондюл Ірина Леонідівна

Кiлькiсть переглядiв: 117