• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • КЕЙС-ДЕНЬ «Персональний бренд – сила особистості»

КЕЙС-ДЕНЬ «Персональний бренд – сила особистості»

2019-10-08

/Files/images/001 Персо.jpg

8 жовтня 2019 р. у школі відбувся кейс-день, присвячений персональному бренду. Всі школярі познайомилися з поняттям бренду та шляхами його створення впродовж всіх уроків.

На уроках англійської мови вчитель з учнями виявляли справжні вигоди від розвитку персонального бренду. Також учні старших класів написали план розвитку свого персонального бренду на найближчий рік!) (вч. Поліщук К.І., Кузнєцова Ю.М.).

Долотова І.Є. на уроках української мови розповіла учням про особистий бренд та про педагога, яка стала переможницею "Global Teather Prize Ukraine 2019". Щоб створити свій персональний бренд, необов'язково потрібні кошти. Головне - натхнення, творчість і бажання!!!

Силою особистості на уроках трудового навчання було визначення кінцевого результату творчої роботи. Всі цілі були виконані дівчатами 5 класів на вищому рівні, а вироби стали унікальними та особисто цікавими. Чим не бренд? (вч. Гаркуша М.А.)

На уроках математики вчителі торкнулися теми Людини-бренда, говорили про те, що кожен учень вже є брендом, який потрібно розвивати (вч. Гондюл І.Л., Товстик О.Л.).

Створення власного бренду-клопітка і затратна праця, але під силу кожному! Тож творімо, вчимося та надихаймося!!!

Кiлькiсть переглядiв: 93