ДОБРОТА змінює світ…

2019-09-13

/Files/images/001 Зага.jpg

Традиційно 13 вересня 2019 р. у школі була «Добра п’ятниця».

Добрих справ цього разу було безліч! Учні 1-Б кл. підготували підготували куточок читача, 2-В кл. – переглянули мультфільм «Уроки доброти тітоньки Сови», 3-В кл. – Комарицька Маргарита подарувала свою роботу по рукоділлю 2-Б класу, 3–Г кл. – провели акцію-бесіду «Подай руку допомоги товаришу», 4-Б кл. - учениця разом з мамою посадила в класі квітку, 4-В кл. – діти з вчителем влаштували в класі чаювання, 6-А кл. – вчителька Лакоцька Ю.М. багато посміхалася та не ставила оцінок з низькими балами, 7-В кл. – Марія Валеріївна принесла каву колезі.
Учні 2-А класу (вч. Черненко Т.Я.) започаткували добру справу. Вирішили сортувати сміття в класі і дослідити в травні: скільки залишкового паперу зможе назбирати за рік один клас. Дочекайтесь!)
Учні 5-А і 6-А кл. на уроці математики (вч. Гондюл І.Л.) підтвердили талановитість кожного приємними словами та своїм підписом. Дуже важливо знати, що кожна Людина – талановита!!!
Все, що ми зробили тільки для себе, помирає разом з нами. Все, що ми зробили для інших і світу, залишається навічно. Альберт Пайк
#Happyschool158

Кiлькiсть переглядiв: 111