МАНДРИ до Житомира вражають…

2019-04-10

/Files/images/001 Жито.jpg

10 квітня 2019 р. учням 8-А кл. (кл.кер. Гетьман О.В.) та 7-Б кл. (кл.кер. Ісаєнко С.Б.) екскурсія до м. Житомир запам’яталася надзвичайними емоціями, неймовірними враженнями та найсмачнішими відчуттями.

Приємні сюрпризи почалися ще в дорозі. На першій зупинці екскурсійна група зустрілася з відомим українським актором Олексієм Зубковим: спільна фотосесія, побажання успішних проектів.

В самому місті діти відвідали меморіальний будинок-музей академіка Сергія Павловича Корольова. Тут мешкала сім’я Корольових з 1906 по 1908 роки. Помешкання відтворено за спогадами матері вченого. Музей космонавтики ім. С.П. Корольова створений в 1987 році. Експозиція «Космос» представляє унікальну колекцію зразків космічної техніки та спорядження, серед яких багато таких, що побували в космосі.

Але родзинкою дня була екскурсія на «Житомирсьский маслозавод» - компанію «Рудь».

Продукцію під торговою маркою «Рудь» виробляють з 1998 р.. На сьогодні компанія може виготовляти близько 27 000 порцій морозива на годину та 600 000 порцій на добу. «Рудь» — єдиний виробник морозива в Україні, який пройшов аудит Європейської комісії щодо постачання продукції у країни Євросоюзу.

Все просто супер!

#Happyschool158

Кiлькiсть переглядiв: 61