• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Геть шаблони, ламайте усталену систему! Не чекайте понеділка. Починайте нове життя ... з п'ятниці!

Геть шаблони, ламайте усталену систему! Не чекайте понеділка. Починайте нове життя ... з п'ятниці!

2018-06-15

/Files/images/01 Бат 2.jpg

Саме такими ідеями були наповнені батьківські збори для батьків майбутніх першокласників в СЗШ №158 м. Києва))) Тому що «ЗміниТИ!» – основний меседж школи №158.

У 2018-2019 н.р. 1-і класи набирають як досвідчені вчителі, так і молоді, які тільки починають робити перші кроки на своєму професійному шляху. Я завдячую всім батькам, які ламають свої стереотипи і дають шанс молодим вчителям проявити себе, довіряють їм. Адже вони знають, що мислення стереотипами робить наше життя бідним.

27 років тому, коли директору школи Гондюл Ірині Леонідівні було 19 років, вона теж стала першою вчителькою 1-ого класу, за що дуже вдячна адміністрації школи та батькам першокласників, які в неї повірили. Не пройшло і 27 років, як Ірина Леонідівна в цій же школі вже 6-ий рік працює директором. І це не збіг!!! Це – ДОВІРА, яка «виросла» в щось більше)))

Шановні батьки, я вас вітаю з тим, що ви разом з вашими дітьми, нашими першокласниками, будете ПЕРШИМИ навчатися за новою програмою, ви будете ПЕРШИМИ випробовувати на собі найкращі європейські та українські методики навчання, ви будете ПЕРШИМИ будувати Нову українську школу, ви будете ПЕРШИМИ робити освіту України сучасною та компетентісною, і головне: освіту – ДЛЯ ДИТИНИ, ДЛЯ ВАШОЇ ДИТИНИ. А ПЕРШИМИ бути почесно і відповідально одночасно.

Лише ті здатні побачити всю картину цілком, хто виходить за її рамки. Ми вийдемо за рамки буденності РАЗОМ!!! Адже ми виконали танок ДРУЖБИ, і в ваших очах було видно вогник віри, надії та натхнення)))

2018-2019 н.р. буде неперевершеним для вас! До зустрічі 1 вересня 2018 р.)))

Кiлькiсть переглядiв: 134