Дивовижне - поруч!

2018-03-30

/Files/images/01 Ок.jpg

Київський океанаріум «Морська казка» 30 березня 2018 р. гостинно відчинив свої двері для учнів 7-А класу (кл.кер. Гетьман О.В.), щоб познайомити з живими експонатами - мешканцями морів і океанів планети, які могли раніше бачити лише дайвери на великих глибинах.

Відразу діти потрапили до трюму перевернутого дерев'яного корабля, в ілюмінаторах якого затишно розмістилися експозиції коралового комплексу. З корабля діти помандрували в Амазонію до хижих піраній і крокодилів, великого басейну з доброзичливими морськими скатами, а також інших представників прісноводних і морських вод.

Найцікавішим і найзахоплюючим є підводний світ,до якого учні потрапили через тунель, розташований на глибині 2-х метрів під водою. Від акваріумних риб, черепах всіх відділяло лише акрилове скло товщиною 8 см.

Акваріуми з медузами, риби-мислителі, кілька видів небезпечних мурен, риба-фугу, блюдо з якої є візитною карткою азіатської кухні - всі вони чекали дітей в наступних галереях океанаріуму, щоб вразити уяву учнів. І їм це вдалося! Неймовірно прекрасні створіння!

Кiлькiсть переглядiв: 115