«Traffic Challenge» в дії!!!

2018-03-14

/Files/images/01 Же.jpg

14 березня 2018 року в СЗШ №158 завітала Ольга Дробишева, координатор програми «Traffic Challenge». Пані Ольга подарувала 30 світловідбивних жилетів для учнів 1-3 класів. Всеукраїнський проект «Traffic Challenge» з попередження дорожньо-транспортного травматизму дітей та молоді стартував 4 листопада і в його рамках плануються освітні заходи в школах, проведення майстер-класів та тренінгів з безпеки дорожнього руху, надання невідкладної допомоги при ДТП.

Ольга Дробишева є авторкою спеціальної дитячої книги для сучасних батьків та дітей «1000 і один поворот» для популяризації правил дорожнього руху, яку роздаватимуть у навчальних закладах. Одну з перших презентацій вона провела у своїй рідній чернігівській школі №7.

Національний проект як ідея з’явився торік саме з цієї книги. Видання з захоплюючими іграми, чудовими ілюстраціями допоможе легко і з задоволенням опанувати абетку дорожнього руху.

А надалі в планах — започаткувати освітню програму з правил дорожнього руху, приблизно таку, як при отриманні прав і з складанням іспиту. Перший крок на цьому шляху вже зроблено.

Кiлькiсть переглядiв: 96