ОБМІН ВЧИТЕЛЯМИ В ДІЇ!

2017-10-11

/Files/images/01 Об 1.jpg

Обмін учнями та вчителями в школі дозволяє уникнути ситуації, коли звикання і підлаштування під одного вчителя вчить дітей вести себе по одній перевіреній схемі.

Чи багато учні 1-А знають про учнів 2-Б класу? А учні 3-В про учнів 4-В класу? Подібні питання можна поставити і про вчителів. Якщо уважно поглянути, то ми недостатньо знаємо про тих, з ким навчаємось і працюємо в одній школі. Але у всіх нас – спільні проблеми, у всіх нас – свої сильні сторони. Чому б не спробувати розвіяти стереотипи, обмінятись досвідом, своїми вміннями, проблемами, спільно розробити шляхи їх вирішення? На нашу думку, такі короткострокові обміни учнями та вчителями з метою покращення шкільного укладу є чудовим зразком співпраці всіх учасників навчально-виховного процесу школи.

У жовтні 2017 р. в початковій школі відбулись наступні обміни:

Черненко Т.Я. (вч. 4-А кл.) провела урок в 4-Б класі. Діти залишились в захваті від цікавої теми, доброго вчителя, пізнавальної інформації.

Половко С.М. (вч. 3-А кл.) завітала до учнів в 3-Б клсу. Діти відмітили, що на уроці було багато гумору. Учні дякували вчителю за талант.

Лісаченко С.С. (вч. 2-Г кл.) побувала в гостях в учнів 1-Г класу. Діти в захваті були від красивої наочності.

Мельник М.Є. (вч. 1-Г кл.) провела урок в 2-Г класі. Діти приємно були здивовані від того, що урок проходив в іншому приміщенні. Тихий голос нового вчителя заворожив їх.

Донєва Л.М. (вч. 4-Б кл.) прийшла до учнів 4-А класу. Дітям сподобалась розповідь про алею парасольок, казка "Чарівна парасолька". Вчитель намагалась допомогти всім, хто звертався по допомогу. Вразив дітей момент, коли Лариса Миколаївна намочила парасольку і на ній проявився малюнок.

Іванкова С.М. (вч. 4-В кл.) провела урок для учнів 2-В класу. Дітям були до вподоби цікаві завдання, яскрава наочність до уроку та індивідуальні завдання.

Дюдіна О.В. (вч. 1-Б кл.) провела урок в 3-В класі. Цікава розповідь вчителя, толерантний підхід до дітей, тиша на уроці вразили третьокласників.

Біляченко Р.В. (вч. 2-В кл.) завітала до учнів 4-В класу. Були підібрані завдання до уроку з розвитку мислення. Використано авторський підхід до виконання завдань.

Скетецька Л.В. (вч. 2-А кл.) провела урок в 1-Г класі. Першокласникам все дуже сподобалось, особливо фізкультхвилинка. Вчитель багато посміхалась, працювала з деякими учнями індивідуально.

Ляшенко А.Д. (вч. 3-Б кл.) прийшла до учнів 3-А класу. На думку учнів, вчителька - щедра, діти отримали задоволення від уроку, в іншій формі фізкультхвилинка проведена.

Побажайте, щоб комусь пощастило зустріти Вас, і Вам пощастить зустріти когось)))

Більше фото дивіться на сторінці школи у Феhttps://www.facebook.com/%D0%A1%D0%97%D0%A8-158-%D0%BC-%D0%9A%D0%B8%D1%94%D0%B2%D0%B0-898704296891439/?timeline_context_item_type=intro_card_work&timeline_context_item_source=100000918139215&pnref=lhcйсбук за посиланням:

Кiлькiсть переглядiв: 81