• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Безпека і комфорт на дорогах залежить від нас самих!

Безпека і комфорт на дорогах залежить від нас самих!

2017-09-18

/Files/images/01 Дор 1.jpg

Дітей вабить вулиця, адже тут відбувається багато цікавого, захоплюючого, і через це діти іноді потрапляють у небезпечні для життя ситуації.

Щороку у школі у вересні проходить Місячник безпеки дорожнього руху, під час якого організовуються та проводяться різні заходи. Зокрема, цього року було проведено конкурс малюнків "Твій друг - безпечний рух", фотовиставка «Я дотримуюся Правил дорожнього руху!», єдині уроки з Правил дорожнього руху, вікторина "Дорожня грамота", тематичні виставки в бібліотеці та багато інших.

В 1-их класах були проведені цінні години, на які завітали учні 7-9 класів в ролі зачарованого Дорожнього знаку та Поміхи – Неуміхи. Вони провели вікторину, цікаві конкурси, за які діти отримали солодкі призи. Герої театралізованого дійства розповіли малечі про Правила дорожнього руху та застерегли їх обережно переходити дорогу.

Думка породжує вчинок, вчинок – звичку, звичка – характер, характер – судьбу. Думайте про хороше, робіть правильні вчинки - будьте обережні на дорозі!!!

Більше фото дивіться на сторінці школи у Фейсбук за посиланням: https://www.facebook.com/%D0%A1%D0%97%D0%A8-158-%D0%BC-%D0%9A%D0%B8%D1%94%D0%B2%D0%B0-898704296891439/?pnref=lhc

Кiлькiсть переглядiв: 88