• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Ніхто не прийшов в цей світ, щоб відповідати чиїмось очікуванням

Ніхто не прийшов в цей світ, щоб відповідати чиїмось очікуванням

2017-09-14

/Files/images/001 Ба.jpg

Таку думку висловлював Маршал Розенберг, спеціаліст з ненасильницького спілкування, під таким гаслом пройшла загальношкільна батьківська конференція в школі 14 вересня 2017 року.

Директор школи Гондюл Ірина Леонідівна поділилась з батьками принципами співпраці адміністрації з батьківською громадою, серед яких: піклування один про одного, щедрість в часі та увазі.

Батьки від Ірини Леонідівни отримали установку на новий навчальний рік: «Необов'язково творити велике. Можна творити маленькі справи, але з великою любов'ю.».

На батьківську конференцію завітав сімейний лікар Чайченко Артем Олегович та сімейна медсестра Бровкіна Олена Миколаївна, які розповіли батькам про симптоми та лікування інфекційної хвороби корі. Медичні працівники наголосили, щоб батьки берегли здоров’я своїх дітей.

Зі словами побажання до батьків звернулася голова батьківського комітету Яценко Наталія Степанівна, яка посідала цю посаду 9 років поспіль, син якої закінчив школу в 2017 р. Наталія Степанівна з теплотою згадала шкільні роки сина, подякувала всьому педагогічному колективу та привернула увагу батьків до того, що повага та любов один до одних – це ключі, які можуть відкрити замок будь-якого серця, тому слід користуватися цими чарівними ключами.

На зібранні була обрана нова голова батьківського комітету школи Ковмір Владислава Іонасівна. І оскільки основою усієї мудрості є спокій та терпіння, то пані Владиславі побажали бути мудрою.

Щастя є, воно усюди, однозначно, шкільне життя як чудо!

Кiлькiсть переглядiв: 122