• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Алгоритм педагогічного успіху… Який він в нашій школі?

Алгоритм педагогічного успіху… Який він в нашій школі?

2017-08-28

/Files/images/01 Дзв1.jpg

Над цим питанням розмірковували педагоги на засіданні педагогічної ради 28 серпня 2017 р.

Якщо немає фокуса в роботі школи, то жоден вітер не буде попутним. Тож вчителями було обрано тему 2017-2018 н.р.:«Щоб продовжити своє зростання – дійте в тих напрямках, в яких ще не досягли майстерності та успіху!». І для того, щоб всі вчителі обов‘язково стикнулися з цією темою на собі, школою було обрано науково-методичну ідею у 2017-2018 н.р.:«Підвищення рівня якості освітніх послуг через формування акмеологічного середовища в школі». Акмеологічна школа – це новий рівень розвитку навчального закладу.

Ми вважаємо, що взятий нами курс на розвиток нового типу акмеологічної школи - правильний, і впевнені у тому, що він веде до нового рівня розвитку людини (вчителя та учня) – цілісного і стійкого, а це є надзвичайно важливим у нашому суспільстві.

Відповідно до теми навчального року, науково-методичної ідеї школою були окреслені стратегічні завдання - це ті конкретні рубежі, на досягнення яких буде спрямована діяльність нашого навчального закладу у 2017-2018 н.р.

Нинішня освіта базується на інноваціях, сьогодні основний товар – це ідеї. Тому Ноу-Хау-заходів в школі заплановано дуже багато)))

Бажаємо всім легкого, комфотного, безстресового, креативного навчального року!

Кiлькiсть переглядiв: 132