Здоровим бути здорово!

2017-06-20

/Files/images/01 Таб 15.jpg

Щастя - прокинутися і відчути себе просто здоровим! І світ навколо стає яскравішим))) Саме таким вдався п‘ятнадцятий день зміни в таборі «Smile» СЗШ №158 м. Києва.

20 червня 2017 року для дітей табору інструктор із лікувальної фізкультури КНП «КДЦД Дніпровського району м.Києва» показала та розповіла про лікувальні фізичні вправи.

Метою лікувальної фізкультури при сколіозі є:

- по-перше, не допустити прогресування хвороби,

- по-друге, стабілізувати хребет (укріпити м'язи, які його оточують),

- по-третє, домогтися корекції деформації хребта. Гарне здоров'я краще, ніж найбільше багатство!

Рекомендується включати в спосіб життя дитини такі профілактичні заходи: достатнє перебування дитини на свіжому повітрі, постійне, систематичне її загартовування відповідно віку, повноцінне харчування з включенням достатнього споживання білків тваринного походження (м'ясо, сир, риба), мінеральних речовин, вітамінів (овочі, фрукти), більше рухатися, спати на рівній поверхні ліжка, не сидіти довго в одній позі, відпочивати лежачи, рівномірно розподіляти вагу тіла на обидві ноги, виховувати правильну поставу, контролюючи її в будь-якому положенні. Коли немає здоров'я, мовчить мудрість, не може розквітнути мистецтво, не грають сили, марно багатство і безсилий розум.

Діти уважно слухали, повторювали і запам’ятовували вправи, що є корисними для здоров’я.

Цього ж дня на базі СЗШ №180 дітлахи переглянули цікаву виставу Театру ляльок.

День був сонячним, веселим на насиченим. Любіть життя і радійте кожній прожитій хвилинці!

Шановні дорослі! Зробіть свою країну великою! Перший крок найважчий - позбудьтеся шкідливих звичок!

Всі здорові люди люблять життя. Будьте здорові!!!

Більше фото дивіться на сторінці школи у Фейсбук за посиланням: https://www.facebook.com/%D0%A1%D0%97%D0%A8-158-%D0%BC-%D0%9A%D0%B8%D1%94%D0%B2%D0%B0-898704296891439/?pnref=lhc

Кiлькiсть переглядiв: 89