• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Успіху легше домогтися разом, а народжується він в щедрості

Успіху легше домогтися разом, а народжується він в щедрості

2017-06-16

/Files/images/01 Таб 13.jpg

Прекрасними поривами душі поділилися щедро 16 червня 2017 року працівники відділення «ПриватБанку» з дітлахами ІІ загону табору «Smile» нашої школи. Працівник банку познайомила дітей з основними секторами роботи відділення. Розповіла про роботу з клієнтами. Учні дізналися про всі банківські операції, які можуть здійснювати фізичні та юридичні особи. Дітям запропонували скористатися послугами поштомата та перевірити, чи справжніми є банкноти, порахувати їх за допомогою спеціального обладнання. Після цього працівники банку відповіли на численні запитання учнів.

Цього ж дня пані Наталя із ЦДЮТ з почуттям щедрості провела для дітей літній квест на свіжому повітрі - це гра-випробування начитаності, ерудованості, витривалості та вміння грати у команді. Літній квест передбачав інтелектуальні завдання на знання з різних галузей науки (математики, історії, географії, біології, літератури), кмітливість, логіку (розгадування шифрів, загадок), вправи на вміння працювати в колективі (командні завдання, team building), які допомогли ще більше згуртувати дітей. Всі залишилися задоволеними та щасливими.

Коли ми щедрі, наше життя стає наповненим))) Адже ніхто не зможе полюбити скупу людину. І не важливо, на що саме вона скупиться: на увагу до нас, на час проведений ні з нами або на гроші, витрачені не на нас. Ми всі тягнемося до щедрих людей. Щедрі люди дарують нам увагу, турботу, любов і розуміння. Спасибі всім, хто турбується про дітей в літньому таборі!!!

Хто бере – наповнює долоні, хто віддає – наповнює серце)))

Більше фото дивіться на сторінці школи у Фейсбук за посиланням: https://www.facebook.com/%D0%A1%D0%97%D0%A8-158-%D0%BC-%D0%9A%D0%B8%D1%94%D0%B2%D0%B0-898704296891439/?pnref=lhc

Кiлькiсть переглядiв: 110