• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Кожен з нас здатний творити, але не кожен готовий в це повірити

Кожен з нас здатний творити, але не кожен готовий в це повірити

2017-06-15

/Files/images/01 Таб 12.jpg

У кожній дитині природою закладений певний творчий потенціал. “Кожна дитина в потенціалі – це творець різних, у тому числі естетичних цінностей: будуючи будинки, вона виявляє свою архітектурну творчість, ліплячи і малюючи, вона - скульптор”. Театральні ігри, підготовка, перегляд лялькових вистав сприяють розвиткові всебічних знань, умінь та творчості школярів. Отож, 15 червня 2017 року на базі СЗШ №180 діти мали можливість переглянути цікаву виставу Театру ляльок «Гусеня».

Вихованці І загону пришкільного табору «Smile» СЗШ №158 м. Києва побували на екскурсії в ПриватБанку, під час якої діти познайомилися з основними банківськими професіями; дізналися про роботу касира, як правильно розпоряджатися грошима.

З метою популяризації гуманного ставлення учнів до тварин у рамках проекту «Щаслива лапа» в таборі було проведено бесіду з елементами гри. Предстаниця благодійного фонду «HappyPaw» провела бесіду для дітей «Гуманне ставлення до тварин», під час якої учні переглянули презентацію про безпритульних тварин. Діти розповіли, як вони піклуються про своїх домашніх улюбленців. Під час заняття школярі зрозуміли, як правильно дбати про собаку та кота, а також як правильно поводитись з безпритульними тваринами. Діти брали активну участь у бесіді, задавали питання, ділилися своїми знаннями з даної теми.

Приємним здивуванням для учнів стала інформація про наявність в Україні фондів, які допомагають у прилаштуванні собак та котів у родини, займаються пошуком загублених домашніх улюбленців, а також опікають тварин, що живуть у притулках.

День був насичений цікавими подіями!

Більше фото дивіться на сторінці школи у Фейсбук за посиланням: https://www.facebook.com/%D0%A1%D0%97%D0%A8-158-%D0%BC-%D0%9A%D0%B8%D1%94%D0%B2%D0%B0-898704296891439/?pnref=lhc

Кiлькiсть переглядiв: 119