• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Багато доброго можна зробити, якщо у тебе гарний настрій!

Багато доброго можна зробити, якщо у тебе гарний настрій!

2017-06-08

/Files/images/01 Таб 71.jpg

Спіймати гарний настрій на гачок і не відпускати його - такі плани були у дітей пришкільного табору «Smile» СЗШ №158 м. Києва на сьогодні, 8 червня 2017 р. :)

Літній табір асоціюється у дітей з веселощами і гарним настроєм, тому нашим завданням є забезпечити саме такі враження. Ми хочемо, щоб тут кожен зміг проявити свої приховані вміння і таланти, навчився працювати в команді та обрав заняття до душі! В таборі дуже вміло поєднаний відпочинок з навчанням.

Розпочався день у дітей веселими іграми на свіжому повітрі. «В нас все гаразд! Чудово! Прекрасно! Так нам і треба!» – говорила дітвора.

Потім діти відвідали ЦДЮТ, де студія «Барвінок» представила концертну програму. Своїм гарним настроєм поділилися з дітьми! Щиро вдячні)))

Також учні взяли участь у майстер-класі з квілінгу, який відбувся у бібліотеці ім. К. Симонова, після чого працівники бібліотеки провели конкурс малюнків на асфальті – діти із задоволення фантазували! Гарний настрій зробив всіх більш привабливими і підняв догори, навіть якщо на небі були хмари.

Сулима Валентина Олександрівна, керівник театрального гуртка, провела театральний майстер-клас. Вихованці табору в ігровій формі знайомилися з акторською майстерністю.

Дуже цікаві відбулися майстер-класи з ліплення, завдяки ним діти самовиразились та продемонстрували своє творче сприйняття світу.

З гарним піднесеним настроєм минув ще один веселий день у таборі «Smile».

Порада від всіх вихованців та вихователів табору: не шукайте кришечку для коробочки з хорошим настроєм - так легше буде його поповнювати)))

Більше фото дивіться на сторінці школи у Фейсбук за посиланням: https://www.facebook.com/%D0%A1%D0%97%D0%A8-158-%D0%BC-%D0%9A%D0%B8%D1%94%D0%B2%D0%B0-898704296891439/?pnref=lhc

Кiлькiсть переглядiв: 95